Rules
Active member
Ma nije problem cijena. Kako doci do njih?Ima jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije problem cijena. Kako doci do njih?Ima jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe su
Za Tuzlu koliko znam sada samo ima aktuelna crnka koja se redovno oglasava na SuperOglasi,bila je do prosle godine radila i Luna ,a pored nje je bila i neka jos mladja bas djevojka koja je za oral pola sata trazila 150KM,tako da bas me zanima je li to stvarno ima jos nekakvih u Tuzli,a mogu i ove iza standa proci koje Keri22 spominjeIma jasta ima najmanje 10 osoba koje to rade u tz samo sto se kriju radi svoje karijere i poskupe su
Ima i ona milfača od 45 godZa Tuzlu koliko znam sada samo ima aktuelna crnka koja se redovno oglasava na SuperOglasi,bila je do prosle godine radila i Luna ,a pored nje je bila i neka jos mladja bas djevojka koja je za oral pola sata trazila 150KM,tako da bas me zanima je li to stvarno ima jos nekakvih u Tuzli,a mogu i ove iza standa proci koje Keri22 spominje
Br?Jel zna tko koju iz gradiske
Kakav br
Bilo nekadJel ima sta gradiska laktasi
Koja je upitanjuIma i ona milfača od 45 god
Evo traje već prwko 10 godina
Nije ok da ime pisem ovdjeKoja je upitanju
DA nema nistaBilo nekad
Mogao si komonto odna i da ne spominjes je nikako,isti je efekatNije ok da ime pisem ovdje
ako ces ici, idi samo u boksericama...i opet ce ti nesto nestati..mozda jedno jaje xDPozdrav ekipa, zanima me da li je netko od vas imao iskustvo s
Ehlimanom Mesanovic sa Stupa-Iliđa
Svaka čast ako si uspio naći tri u Brckom, ja ne mogu upecat ni jednu .Ako ko zeli razmjenu brojeva za Brcko
Imam 3 broja 1 nije provjeren
Ako imas para idi kod crystal ja sam mator za nju srce bi me opaliloSvaka čast ako si uspio naći tri u Brckom, ja ne mogu upecat ni jednu .
Imal ko info kada bi safira mogla navratiti?
Šta fali kud ćeš ljepše smrtiAko imas para idi kod crystal ja sam mator za nju srce bi me opalilo
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|