MuscleUp
Active member
Ma ko jutio u piku matejinuE nabijem vas na kurac glupani, sta od foruma uradiste, nemojte mi se samo ljutiti puno, ljudi vas cokolino.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko jutio u piku matejinuE nabijem vas na kurac glupani, sta od foruma uradiste, nemojte mi se samo ljutiti puno, ljudi vas cokolino.
moze li broj u inboxMoze broj
Kupujem krompir, smokve, rakiju, bobeProdajem krompir
Lopatom kao i ja kakvo frezanjeTreba mi neko njivu pofrezat, MuscleUp nezaposlen si, bi li dnevnicu zaradio
kaj je krizaKupujem krompir, smokve, rakiju, bobe
Moze broj u priv
Moze broj i meni u privMoze broj u priv
Moze brojBio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
Koje ste vi budaleLuki58 pazite se prevaranta, Tuzla i okolina,proda broj, pa za taj napravi profil na watsapu sa imenom i slikom, i onda dogovara druženje, i kad se i dogovori,onda taj dan traži na watsapu da se pošalje xbon u punoj vrijednosti...
Imam od 2, jedna ti će se nalajati i blok, druga ti možda nekad odgPoz raja, imal itko za mostar provjeren broj neke djevojke ili starije zene? Da zna da postoji i prava osoba,platit cu xbon za pravi broj
Posalji ako mozes.pozImam od 2, jedna ti će se nalajati i blok, druga ti možda nekad odg
Javi se ppPosalji ako mozes.poz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |