nema teorije .Nisam siguran da vise radi i drkicuSonja maserka, Lukavica ili Vrace ne znam tačno gdje je? Zna neko može li se šta više od masaže dogovoriti? Iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema teorije .Nisam siguran da vise radi i drkicuSonja maserka, Lukavica ili Vrace ne znam tačno gdje je? Zna neko može li se šta više od masaže dogovoriti? Iskustva?
Ne boliŠta te boli kurac?
Nemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobiKako ti objašnjavaš svojima da ti nisi zaposlen u svojim godinama![]()
hekla ga i dalje ali nista osim toganema teorije .Nisam siguran da vise radi i drkicu
pisi kontaktDjevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
otkud ti znas da njoj ne ide radni staz?Nemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobi
Ne pričamo o tomeotkud ti znas da njoj ne ide radni staz?
Nisam ja toliko optimista da računam da doživim penzijuNemam svoje tj roditelje, a što se tiče posla i ti si nezaposlena, ovo tvoje je plaćeni hobi
Baš ćeš ga usrećiti
Ma ko jutio u piku matejinuE nabijem vas na kurac glupani, sta od foruma uradiste, nemojte mi se samo ljutiti puno, ljudi vas cokolino.
moze li broj u inboxMoze broj
Kupujem krompir, smokve, rakiju, bobeProdajem krompir
Lopatom kao i ja kakvo frezanjeTreba mi neko njivu pofrezat, MuscleUp nezaposlen si, bi li dnevnicu zaradio
kaj je krizaKupujem krompir, smokve, rakiju, bobe
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |