Samo ponedeljak nisam mogla ostati morala se vratiti zbog obaveza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ponedeljak nisam mogla ostati morala se vratiti zbog obaveza
HahahahahhahahahhahahahahhahahaTi si mladi majmun takvi kao ti samo preko foruma smiju podjebavat i prijetit, sad me leđa zezaju zato nije bilo sexa sa Crystal, inače ti i ostale mudonje me sačekajte pred teretanom oko 8 navečer
Sad sam bas objasnila zasto..Crnka zasto obje ne radite kao i trebinjke neka ljudi biraju koju ce ?
Ja imam njen broj al dobro je nisam se javio i izofiro ako joj je to pravi broj. Hoće imati šta protiv da joj se javim na pravi broj.. ozbiljno pitanje AnaNe radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.
Da ti mozda nisi bila u Mosti(Malta), pa si mislila da si u Mostaru. Hahahaha. Broj ugasen bio cijelo vrijeme. Ja ti poslao 5 poruka, ni jedna se nije isporucila.
Pa da potvrdila si toNe radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.
Ona podvodi ha ha stace ti neko u kraj cekaj samoJa imam njen broj al dobro je nisam se javio i izofiro ako joj je to pravi broj. Hoće imati šta protiv da joj se javim na pravi broj.. ozbiljno pitanje Ana
☎
Nez kakva je u sexu, al ovako kao raja čista 10kaNeko hvali Cristal neko je kanali do bola
Al ljudi nema nijedne ko sto je Marina masaže. Žena na mjestu prijatna, kulturna, zgodna
E ovo je recenzijaNez kakva je u sexu, al ovako kao raja čista 10ka
PlatioE ovo je recenzija
Platio da je upozna prvo
Treba ispitati prije nego sto probas robu a ne ovi ostali ovdje plate pa jos i guze cc amateri
Ja ne mlati gluposti bgt , ne moze mi ih ukrasti mogu joj samo ja dati nekoga ko mene nervira. Ali vecina mojih klijenata ostaje kod mene jer ona nije bas nagodna nerviraju je neke stavri..Pa da potvrdila si to
Strah te da ce ti klijente ukrasti
Ne podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.Ona podvodi ha ha stace ti neko u kraj cekaj samo
I nemojte me uzimati usta jer se ja ne raspravljam niti imam vremena.Ne podvodim nego radimo zajedno ne uzimam ja pare za nju nego dijelimo po pola a i ona kuca na telefonu smo istom tako da to nije podvodjenje samo ona slabije radi nema vremena. A i sta te boli kurac tebi da se pravdam. Bolje ti je sto plamudis ovde i ti i ovi koji plamude da nesta izjebete a ne da tu seres ko koga podvodi i da li podvodi.
Ne palamudi puno nego da stavi negdje ako imas para a vjv nemas jer palamudis
Bolan znaš koliko mi znači njihovo mišljenje , al čovjek bi ih lakše uvjerio da sam dobio na lutriji izgledaeeee Mostarac bolje da si pretrpio bol i jebo Crystal nego što sad tebe jebuckaju ovdje bilo bi ti višestruko ugodnije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|