Dečko poludio, a od njega se samo trazilo da suti i bude lijep, sve bi imaoIz NS-a, ali trenutno nismo zaj, jer poludio je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečko poludio, a od njega se samo trazilo da suti i bude lijep, sve bi imaoIz NS-a, ali trenutno nismo zaj, jer poludio je
Daa, eto koji si mozak da ne kontaš sarkazamJel fakat istina da si joj dao 200 Eura da ti plati sok![]()
Ne radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.Bolja od crnke i ova zna da ce joj pokrast klijentelu pa zato
BilaZar subota, nedjelja i ponedjeljak nisi trebala biti u Mostaru? Hahahhaha
Ne znas ni ti sta lazes i izmisljas.![]()
Samo ponedeljak nisam mogla ostati morala se vratiti zbog obaveza
HahahahahhahahahhahahahahhahahaTi si mladi majmun takvi kao ti samo preko foruma smiju podjebavat i prijetit, sad me leđa zezaju zato nije bilo sexa sa Crystal, inače ti i ostale mudonje me sačekajte pred teretanom oko 8 navečer
Sad sam bas objasnila zasto..Crnka zasto obje ne radite kao i trebinjke neka ljudi biraju koju ce ?
Ja imam njen broj al dobro je nisam se javio i izofiro ako joj je to pravi broj. Hoće imati šta protiv da joj se javim na pravi broj.. ozbiljno pitanje AnaNe radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.
Da ti mozda nisi bila u Mosti(Malta), pa si mislila da si u Mostaru. Hahahaha. Broj ugasen bio cijelo vrijeme. Ja ti poslao 5 poruka, ni jedna se nije isporucila.
Pa da potvrdila si toNe radi djevojka samo ponekad a i tad kad sa mnom radi radimo trojke, a i kome se posao daje neka ga da. Ja ne dam kod nas postoji dogovor ako vec povremeno radi sa mnom da ne dijeli broj svoj a i nema poslovni broj. A tako isto ako je neka kombinacija ja ne dijelim svoj broj. To je prosto dogovor ivtreba da se cijeni.
Ona podvodi ha ha stace ti neko u kraj cekaj samoJa imam njen broj al dobro je nisam se javio i izofiro ako joj je to pravi broj. Hoće imati šta protiv da joj se javim na pravi broj.. ozbiljno pitanje Ana
☎![]()
Nez kakva je u sexu, al ovako kao raja čista 10kaNeko hvali Cristal neko je kanali do bola
Al ljudi nema nijedne ko sto je Marina masaže. Žena na mjestu prijatna, kulturna, zgodna
E ovo je recenzijaNez kakva je u sexu, al ovako kao raja čista 10ka
PlatioE ovo je recenzija
Platio da je upozna prvo
Treba ispitati prije nego sto probas robu a ne ovi ostali ovdje plate pa jos i guze cc amateri
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|