sexiestone
Member
Sarajevo i Unsko-Sanski kantonKoji grad te interesuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sarajevo i Unsko-Sanski kantonKoji grad te interesuje?
Pa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznašDruze ti si PLATIO da je upoznas, kontas razliku
pda ovako jebes zasigurno ili samo popijes kolu i uzivas u razgovoru laganini real madridPa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznaš
I kad sa nekom curom izlaziš sa namjerom da je kresneš platićeš večeru,izvesti u grad...potroši ćeš svakako samo pitanje da li ćeš jebati
A nisam garib kao tiPa kako si ti u pitanju je breaking news je kao da su Huti i Palestinci osvojili Tel Aviv maloprije
Polako tek je zakoračio u te vode, nemoj ga demotivisati...Pa sve jednoj plaćaš kralju da je upoznaš
I kad sa nekom curom izlaziš sa namjerom da je kresneš platićeš večeru,izvesti u grad...potroši ćeš svakako samo pitanje da li ćeš jebati
A mostaracNajgore nekom ko joj postane dečko a ne zna lik čime se bavi, ljubi je strastno a njoj pišaju u usta
Buraz sve znas nek si i ti uzivoLjudi upravo sam bio sa Crystal, nećete vjerovati gdje sam je vodio , djevojka je prva liga možda sam i zaljubljen
Ljudi upravo sam bio sa Crystal, nećete vjerovati gdje sam je vodio , djevojka je prva liga možda sam i zaljubljen
Nema šta, cura zaslužuje svaku pohvalu i veliko poštovanje! Nije mala stvar kada uzme lovu Hercegovcu kome je marka ko poklopac od šahta To je kao kad provališ u Fort KnoxA nisam garib kao ti
HAHAHAHAHAHAHAHHH jaka niskaaaa i u ćošu AmidzaaaaaaaNema šta, cura zaslužuje svaku pohvalu i veliko poštovanje! Nije mala stvar kada uzme lovu Hercegovcu kome je marka ko poklopac od šahta To je kao kad provališ u Fort Knox
kad ste toliko aktivni pomoziteMoze neko pomoci, trazim sugar babe u Sarajevu. Na seekingu apsolutno ništa, platio bih nekome. Može mi pp poslat ako može pomoći
Hvala na komplimentuNema šta, cura zaslužuje svaku pohvalu i veliko poštovanje! Nije mala stvar kada uzme lovu Hercegovcu kome je marka ko poklopac od šahta To je kao kad provališ u Fort Knox
Bit će vremena i za to, u glavnom cura je raja i jako pametna nije neka tupavaNeka si se ti nama osevapio i došao zadovoljan. Živio, ševio i sve oduševio
Samo kad ti nisi tupavBit će vremena i za to, u glavnom cura je raja i jako pametna nije neka tupava
Nisam hvala BoguSamo kad ti nisi tupav
Da si joj dao 200 eura bila bi ona tupavaBit će vremena i za to, u glavnom cura je raja i jako pametna nije neka tupava
VidimNisam hvala Bogu
Od svega toga što si naveo najbitnija stavka je par stoja eura u džepu. Kad se dobro isprsiš nekoliko puta zaredom privlačiš pažnju na in mjestima, a to mogu samo već navedeni tajkuni, političari, tatini sinovi i kriminalci...Pa gle ako imas dobru pricu, bar malo stila i par stoji eura u dzepu mozes pogoditi nesto vrhunsko.. Ima bgm samo treba znati naci. Sto bi se reklo blago ne pise gdje stoji, ono se otkrije, jebes ove sa foruma ima dobri ali najbolje ici traziti dublje malo, isplati se.
Šta je pjesnik htio reći?Da si joj dao 200 eura bila bi ona tupava
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|