Mostarac_Infinity
Well-known member
Javi seDa pokusam hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi seDa pokusam hehe
Sta 300km skupo brateKo ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom![]()
ma nema potrebe da dolazis koliko te ljudi zvalo pa se nisi javila nikomTaman ja ću u Tz posle tb da ne pravim konkurenciju
Imas porukuJavi se
Važi, onda neću dolaziti, gospodinema nema potrebe da dolazis koliko te ljudi zvalo pa se nisi javila nikom![]()
Ja stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..Ko ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom![]()
Normalno da necu golog u tebe ubaciti pricam za oral ali hajde ko voli neka baca pareJa stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni![]()
Ovi su spremni i za 50km bez kondoma da popušeJa stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni![]()
Sa gumom na gumi mora sa ovakvim radi bolešćina i tu se slažem sa dotičnom. Istina jest da je to kao da jedeš bananu sa korom pogotovo kad ga puši. Al zamisli da ti ga popuši bez kondoma a svima ostalima ga također šlajfa bez, odmah bi bio u "srodstvu" sa pola BiH i jačeNormalno da necu golog u tebe ubaciti pricam za oral ali hajde ko voli neka baca pare
Kako otići do nje (Crystal) mislim na kontakt, neki broj i sl?Idi kod nje pa se uvjeri,pozitivno ce ti promjeniti misljenje.
imas je na whatsapp-u,u par navrata je pisala javno ovde kontakt br.Kako otići do nje (Crystal) mislim na kontakt, neki broj i sl?
Gore bolest dobit od razvedenih udate i slobodne te svakom daju bez fuj i to nije jedna miris na ribu picka joj smrdiSa gumom na gumi mora sa ovakvim radi bolešćina i tu se slažem sa dotičnom. Istina jest da je to kao da jedeš bananu sa korom pogotovo kad ga puši. Al zamisli da ti ga popuši bez kondoma a svima ostalima ga također šlajfa bez, odmah bi bio u "srodstvu" sa pola BiH i jače![]()
Jbg. slaba je ponuda (pičke) za pare a velika potražnja (previše muda)! Ko nema izbora i želi neka plaća i (ne)baca pare. Njegova stvar, pitanje je samo da li vrijedi.
Ali zato da se ne bi bacale pare tek tako treba nafatati normalne ribe, razvedene, slobodne i udate. Može se naći i to opasnih, na stranicama tipa KZO i smokva.com, čisto seks i onda imaš stalnu i redovnu šemu na više strana sa ženama koje neće sa 100 muškaraca i to besplatno bez gume.
Hocu oko ajd u pp pisi lokacijuPa ti uzmi pola sata![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|