Marinko898
Member
Ima li djevojka Doboj ili okolina za druzenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim traži bon prevara ne nasjedajte ima li nešto Gradiška Banjaluka.
TRENUTNO NIKO S NJOM NE MOZE U ISTU REČENICU. STO SE TICE PONUDE SARAJEVA I OKOLICE.ILMA PA 20 MJESTA PRAZNO.
Pogledajte prilog 10960
Koliko dad trazi za 1h ?TRENUTNO NIKO S NJOM NE MOZE U ISTU REČENICU. STO SE TICE PONUDE SARAJEVA I OKOLICE.
Idi drkaj boli nas kurac.Vidio sam je uzivo ima podbradak ko Sabahudin TopalbecirevicTRENUTNO NIKO S NJOM NE MOZE U ISTU REČENICU. STO SE TICE PONUDE SARAJEVA I OKOLICE.
ILMA PA 20 MJESTA PRAZNO.
Pogledajte prilog 10960
Može broj od Brene ppMože broj od Brene
kakav je ona? daj mi broj molim teMoze li mi tko dati broj od starke sa Otesa ponovno ? Bio sam vec kod nje al sam izbrisao broj.
Ti se registrovao samo da to kazes?Ljudi mogu samo da kažem da je Crystal vrh zabavna zgodna i drago mi je da sam imao srece da se vidimo.Ko god bude imao priliku zna ce sta pricam
ne budem 2 dana na forumu i forum od sexa pređe na humoristički forum ismija se na jutro. Nego Crys kako prođe grupna šetnja, jel kolona bila od Baščaršije do Vječne vatre? (naravno ne mislim da je ozbiljno bila šetnja)Brate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meni
Naravno bih šetala sa poznatim osobom. Lik je grub, plus dve djevojke su mi rekli da on ih blokirao, čim dobio adresune budem 2 dana na forumu i forum od sexa pređe na humoristički forum ismija se na jutro. Nego Crys kako prođe grupna šetnja, jel kolona bila od Baščaršije do Vječne vatre? (naravno ne mislim da je ozbiljno bila šetnja)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|