deckozabava
New member
ko to kaze? bit ce da si okruzena pogresnim muskarcima 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haj prošetaj do BL maloAha, a posle muškarci kažu, da nema posla, pa nemaju para..
Radi li jos ona i mene zanima? :/moze li mi neko poslati aktuelni broj od snjeze (BL) u pp. hvalaa
Iz Popova poljaOdakle je ova
Isto joj je broj....Samo je mnoge blokirala....iz prve ruke znam. Sve kako se postavis i ophodis prema njojmoze li mi neko poslati aktuelni broj od snjeze (BL) u pp. hvalaa
Ima li nesto provjereno za BL al da nisu eskortiIsto joj je broj....Samo je mnoge blokirala....iz prve ruke znam. Sve kako se postavis i ophodis prema njoj
ma sta kazess..Isto joj je broj....Samo je mnoge blokirala....iz prve ruke znam. Sve kako se postavis i ophodis prema njoj
pozz imal sta u brckom k ako moze brojovo bi vredjelo posjetiti pa ako moze posalji i meni broj
Arizona? Brena? Dalje ne znam.pozz imal sta u brckom k ako moze broj
I mene isto zanima Banjaluka ,masaze sa happy end broj ako neko imamoze li mi neko poslati aktuelni broj od snjeze (BL) u pp. hvalaa
Naspi vode u čašu pa umači do mile voljeBok drustvo ja sam od srijede u sarajevu tocnije hotel hills ako ima nesta za umocit saljite broj![]()
Volis li grah na suhom mesu? Ja obozavam umocit u to.Bok drustvo ja sam od srijede u sarajevu tocnije hotel hills ako ima nesta za umocit saljite broj![]()
Može broj od BreneArizona? Brena? Dalje ne znam.
Eno Jessica brazilka. Idi jebi. Pizda ipoIma li neko preporuku za Banja Luku. Do 200 €. Pitam za jarana![]()
Gdje si ih vidio i koji ulaz u teslic i jel neko ima nesto za teslicVideo sam dve sede i puše cigarete kraj nekog zida oskudno odjevene na ulazu u Teslić, zna li neko nesto?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|