AMilfara 50 km pola sata ima 57,58godina dobra uredna ako imate provjerene brojeve javite se u p.pPogledajte prilog 10486
Ako moze broj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AMilfara 50 km pola sata ima 57,58godina dobra uredna ako imate provjerene brojeve javite se u p.pPogledajte prilog 10486
Ako moze broj?
Mogu ja al ova je malo čudna bolje rečeno ima čudan uslov. To je da dok radi oral moras imat gušće pero u dupetu, pa ako odgovara saljemMoze li mi neko dati preporuku za devojku koja radi oral,ali u prisustvu mom(zena)
I da li ima igde vise dobrih stoperki ,pa da se mozemo provozati ?hvala
moze li kontakt crystalDa da sećam šta si obecavao![]()
Mogu ja al ova je malo čudna bolje rečeno ima čudan uslov. To je da dok radi oral moras imat gušće pero u dupetu, pa ako odgovara saljem
Nemožemoze li kontakt crystal
Reci Crystal da te nauci pravopisNemože
Majmuneee evo ti bananaReci Crystal da te nauci pravopis
Negativna strana je što ti smanji osjet tj gotov da ne osjetiš kurac
moze li kontakt crystal
Zar opet radi...zar nije prestala,zato je i sklonila br?Ima li ko novi broj od Snjeze nejavlja se na stari?
Ja koliko znam prestala je....Pa ne znam vidim da se nejavlja vise mislio sam sa je promjenila broj
Da dodje u fojnicu, jel?moze li kontakt crystal
Moze na laus da dodje?Da dodje u fojnicu, jel?
Majmuneee evo ti banana
Moze broj hitno jeevo tebi nesto bolje![]()
Gramatika i pravopis
Gramatika se do XIX. st. uglavnom shvaćala kao skup pravila kojima se propisuje kako se nekim jezikom govori i piše, a danas se poima kao teorijski i metodološki dobro utemeljena jezikoslovna disciplina u kojoj se proučavaju temeljne zakonitosti funkcioniranja jezika. U užem smislu riječi...www.lzmk.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|