Jesi li u četvrtak u Tuzli? Ima li kakvog novogodišnjeg popusta?Mene čuva Bog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li u četvrtak u Tuzli? Ima li kakvog novogodišnjeg popusta?Mene čuva Bog
Kurca tvogMene čuva Bog
Ajde ba jebi se samo pises ovde trazis neki dan da te neko cuva sad te cuva BogMene čuva Bog
Može kontakt od te iz Doboja?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
e cuj ove fejkareDanas Sarajevo
Sama radim od 17h do 20h
Srijeda radimo Sofija i ja od 16h do 20h
066-278-871
#crnka
A sto sam fejkarae cuj ove fejkare
zato sto se ne javljas nit odgovaras na poruke pa kako ce ljudi doci svega tiA sto sam fejkara
Bahni...Sarajevo danas sama radim od 15h do 20h /21h
Sutra radim sa Sofijom od 16h do 20h
066141783 whatsapp
Mostar ne vjerujem da cu doci jer nema stanova sve izdato.. pa cu gledat posle ng da banem.
#crnka
Negativna strana je što ti smanji osjet tj gotov da ne osjetiš kuracIsprobano dobra stvar, kurac cvrst a svrsavas kad ti hoces za pola sata za sat.
U Kongu sam koristio blek u kamenu isto ok.
Trgovina za odrasle - Corner69
Jer je život prekratak za loš seks ❤️. Savjetujemo i pomažemo odabrati najbolju između više od 10.000 igračaka za odrasle u erotic shopu. Jamčimo ti sigurnu i diskretnu kupnju.www.corner69.hr
Previse si stavi tebra, jos ako si koristio kamen sprzi glavicNegativna strana je što ti smanji osjet tj gotov da ne osjetiš kurac
Ima slobodan stan ako si voljna doci. Tako daaa...Sarajevo danas sama radim od 15h do 20h /21h
Sutra radim sa Sofijom od 16h do 20h
066141783 whatsapp
Mostar ne vjerujem da cu doci jer nema stanova sve izdato.. pa cu gledat posle ng da banem.
#crnka
Eto superIma slobodan stan ako si voljna doci. Tako daaa...
A to je u biti lokalni anestetikPrevise si stavi tebra, jos ako si koristio kamen sprzi glavic
Ja sam u drugom stavljanju skontao koliko mi je potrebno tako da sad nemam probleema.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|