BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Are you used to women treating you badly? Because I treated you well and you made these negative comments about me, but I don't care. Good luck. 😊😘
Ljudi ne gubite dzabe pare na Ana Julia ili Juliana ne vredi bio sam jučer sve se dogovrili dosao na 1 h cura je brazilka malo je pretila . Kad sam dosao ocekivao sam dobar seks i dobsr feedback ali ne vredi ne želi da se trudi u seksu , konstantno priča , nije stalo njoi do klijenta nego sto prije da uzme pare od vas i da bjezite tako radi .!

Fuck you, boy, you can talk bad about me all you want, customer customer, I have my cell phone that won't stop ringing. 😘

Pazi ti nje sada i njenih komentara, sto ulazis ovdje i citas komentare ako ne mozes podnijeti to sto neko misli o tebi?
Prvo kada sam rekao da si mršavica, da puno pričas i da si srednja žalost nisam nista pogrijesio.
Znas i sama da je sve tako, i ne znam zasto se vrijedjas na to. znas i sama dobro kako izgledaju PICKE i kako izgledaju ruzne zene i GROBOVI, ti nisi ni PICKA, nisi ni GROB, pa si srednja zalost.
a
Sve upućuje na to,,ja ću stati postrani ,,,jesi bio?

Ljudi ne gubite dzabe pare na Ana Julia ili Juliana ne vredi bio sam jučer sve se dogovrili dosao na 1 h cura je brazilka malo je pretila . Kad sam dosao ocekivao sam dobar seks i dobsr feedback ali ne vredi ne želi da se trudi u seksu , konstantno priča , nije stalo njoi do klijenta nego sto prije da uzme pare od vas i da bjezite tako radi .!

Poštovani, stalno komentarišeš negativne stvari i ne znaš šta se desilo. Ja sam obrazovana zena, dobro se ophodim prema svim svojim mušterijama i ovo je bio idiot koji je ovo uradio da bi mi naudio, ali nije mogao to da uradi ako nisam bila tako dobra, nije me stalno pitao Mogao sam da ga deblokiram sa WhatsApp-a, jer se želi vratiti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh