BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Da li se još uvek bavi ovim biznisom ?
Pa da se javim
Bio sam prošle sedmice, najbolja picka od svih tu navedenih, sve je tako kako izgleda, njene slike, uredna, čista, mirisna, silikoni, prelijepa, prezgodna, živa vatra, urnebesno iskustvo. Idem opet i ne zalim druže. Zao mi sto sam bacio pare na Brazilke, jebale mi one mater, smrad mi njihovog znoja i picke ostao u nosu evo i sad ga osjetim. Fuj jebo im pas mater smrdljivu.

Ekipa, treba mi neko relevantno iskustvo sa Ines iz BL. Da li se isplati i da li su ovo njene slike? Malo izgledaju doradjene i čini se predobra.https://cityoflove.com/profile/697696

Ekipa, treba mi neko relevantno iskustvo sa Ines iz BL. Da li se isplati i da li su ovo njene slike? Malo izgledaju doradjene i čini se predobra.

Ekipa, treba mi neko relevantno iskustvo sa Ines iz BL. Da li se isplati i da li su ovo njene slike? Malo izgledaju doradjene i čini se predobra.

Pisali su po forumu,da je usluga vrh,ali je kao skupa ... sad ko voli, nek izvoli...

Ja ne znam kome je ova ganfara iz "Bruna Brazilac" u BL top riba, a i neću da znam zašto je tako 🤮 Izgledom je dobra, ali higijena je nula bodova! Možda je prvih dana ili ko je dosao rano ujutro bio počašćen čistoćom, ali ono je fuj! Em se gajba osjeti po ustajalom mirisu ko da je vojska spavala, em se ona osjeti na znoj...Ušao i izašao, želudac mi se okrenuo..🤢

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh