Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...Poozz raja dali znate neki salon da u njemu rade masažu sa hepy endom ,grad je nebitan ako ko šta ima pišite...
Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...
Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...
Dobrre,uredne pravo prava atmosfera sa njima,lak dogovor,sutra su u Sarajevu 063740646kakve su ove trbinjke jesil bio
ona sto stopa kraj put?Iskreno misljenje o Slavici iz Prnjavora, da li je imalo dobra. Da li se isplati naci sa njom. Hvala
A kako mislis na salon u BiH kada takve masaze u BiH nisu legalne.Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..
A kako mislis na salon u BiH kada takve masaze u BiH nisu legalne.Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..
Bravo majstore samo javno ime i prezimeProvjerena evo ti profill Zunic Svjetlana Doboj vozi hitnu dolazi na adresu imas li ti sta dobro
e jarane takve su najgore imas br pa se uvjeri imas li ti kakvih da mi preporucis
Bravo majstore samo javno ime i prezimeProvjerena evo ti profill Zunic Svjetlana Doboj vozi hitnu dolazi na adresu imas li ti sta dobro
e jarane takve su najgore imas br pa se uvjeri imas li ti kakvih da mi preporucis
Ima li itko broj?Sta je s Almom Morino iz Mostara
Ide li itko kod nje
Ma to je ona mrsava Ela sa CoL.Pozdrav ljudi , je li ko bio ovdje? iskustva??
MASAŽA NEVJEROJATAN OSJEĆAJ 0644471255
MASAŽA NEVJEROJATAN OSJEĆAJ 0644471255 - Masaže i fizikalne terapije - Na upitolx.ba
Trebinjke su TOPkakve su ove trbinjke jesil bio
Mrss,Izbrisao mi se whatsapp svi koji su pisali mogu ponovo da pisu , sporo odgovaram jer kad ne radim ni ne koristim telefon. Tako da kad vidite status da radim tad se uglavnom i javite jer na poruke od prije 4/5 i vise dana ni ne odgovaram da ne bih nekome problem napravila ako odgovorim a tu mu zena ili djevojka..
Radicu tek za desetak dana
066 278 871 Samo whatsapp
I nema potrebe da me pitate za drugaricu ona kad bude mogla da radi ja svakako objavim ovde i na status na wa..
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|