Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve upecaju naivčine i levate sa CH ili DE pasošem![]()
Jest jest jaro. Ova još ko dijete gurala šaku i snimala a puzicka probila himen olovkom.Kakva gre'ota za onakvu vanserijsku lepoticu od cure sto joj se ime razvlaci sa ovim fukarama po forumu, tuzno ako je onakva svjetska djevojka sebi dozvolila ikad da se ovim bavi, ali pre ce biti da su u pitanju ciste lazi i klevete iz ljubomore, niko nema nikakve dokaze, koliko vidim sve je rekla-kazala
Jel se moze dobiti i nesto vise ili je samo happy end?Ima Mirsada
Ne moze sigurnoJel se moze dobiti i nesto vise ili je samo happy end?
Jest jest jaro. Ova još ko dijete gurala šaku i snimala a puzicka probila himen olovkom.
Kasno je sad malo za te pr
Hahahahah sprdas li se, pa ko je sad PuzickaJest jest jaro. Ova još ko dijete gurala šaku i snimala a puzicka probila himen olovkom.
Kasno je sad malo za te priče
ma nije fake baa.. samo joj dopuni.. buahahahahhahahahahhh,, koliko treas bit pametan da i pomislis da nije prevara bgte pa od ovih 1386 stranica bar na 500 stranica pise da su takve stvari prevara..Trazi mi 20 km dopune i ostalo na ruke jer kao tako sa onim koje ne zna ,fake ili????
Nije prevara ja bioma nije fake baa.. samo joj dopuni.. buahahahahhahahahahhh,, koliko treas bit pametan da i pomislis da nije prevara bgte pa od ovih 1386 stranica bar na 500 stranica pise da su takve stvari prevara..
Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalneNije prevara ja bio
Posaji drug onda ti da lokaciju i kad dodjes das ostatak na ruke. Pusti ti ove sto govore da je x bon prevara nikad niko nije tako prevaren svi umoce nemoj se ti sikirat, pvi tebe odvracaju od zenskog medjunozijaTrazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
Ja pisem kako jest x bon nece i bio sam boli mene kurac sto ti ne vjerujesPosaji drug onda ti da lokaciju i kad dodjes das ostatak na ruke. Pusti ti ove sto govore da je x bon prevara nikad niko nije tako prevaren svi umoce nemoj se ti sikirat, pvi tebe odvracaju od zenskog medjunozija![]()
Ako ces ti otic kod nje i platis joj kad dodjes..., kako ces je prevarit ???Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|