Mostarac_Infinity
Well-known member
Imaš li simptomaImam pitanje jedno, nov sam u ovome, imao sam seks sa djevojkom sa egea, zasticen naravno. Ubija me sad paranoja da nisam sta pokupio od nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li simptomaImam pitanje jedno, nov sam u ovome, imao sam seks sa djevojkom sa egea, zasticen naravno. Ubija me sad paranoja da nisam sta pokupio od nje
Ma nemam nista, malo me grlo grebucka ali to je od hladne vode poslije teretane hahaImaš li simptoma
Ja sam pokupio picajzle a koristio gumu,doduse ova je bila neka raspala raspustenica iz rajlovca a te sa ege uglavnom paze na cistocu.Imam pitanje jedno, nov sam u ovome, imao sam seks sa djevojkom sa egea, zasticen naravno. Ubija me sad paranoja da nisam sta pokupio od nje
Ma mene paranoja fata od hiva svasta sam procitao, pa reko da vidim sa iskusnijim hahaJa sam pokupio picajzle a koristio gumu,doduse ova je bila neka raspala raspustenica iz rajlovca a te sa ege uglavnom paze na cistocu.
To sam gledao ali opet premisljanje jebeno..Nema teorije ako si kondom koristio a i bez je mala sansa ili nikakva.
Znas kako kazu, posle jebanja nema kajanjaTo sam gledao ali opet premisljanje jebeno..
Ih bas mi pomazes sadZnas kako kazu, posle jebanja nema kajanja
Moze brojPaše li nekom ova milfara iz kaknja je dobro je jebe opasna je mala
Ako nemaš simptome onda si garant nešto pokupioMa nemam nista, malo me grlo grebucka ali to je od hladne vode poslije teretane haha
I šta sad hoćeš, da ti mi ovde na forumu postavimo dijagnozu i kažemo jesi li pokupio šta? Da ti propišemo i terapiju?Imam pitanje jedno, nov sam u ovome, imao sam seks sa djevojkom sa egea, zasticen naravno. Ubija me sad paranoja da nisam sta pokupio od nje
To je to znaci hahahaAko nemaš simptome onda si garant nešto pokupio
Pitam samo mozda je neko imao slicno iskustvo, nista vise, da mozak smirimI šta sad hoćeš, da ti mi ovde na forumu postavimo dijagnozu i kažemo jesi li pokupio šta? Da ti propišemo i terapiju?
Ma nije ti nista, samo te strah i psiha malo jebuIh bas mi pomazes sad
Znam ja a nedam jer si prevarant dzaba mijenjas imena ako nastavis moglo bi ti ime i prezime na vidjeloZna li ko ima li sta kakanj ili visoko
Basnj ološI objavljujes slike djevojke po svom osjećaju? Jebem ti mater i sestru jer imam osjećaj da su u poslu...
Bas si ološ jbt.! Gdje da objavis slike djevojke na osnovu svoje procjene?! Panindanznas to se ne radi idiote. To ja kaznjivo djelo, treba te prijavitiLjudi molim vas ne pisite mi vise u inbox za plavusu koja konobarise u 007 u BL. Samo sam se nadovezao na post BOKI007 koji ju je spomenuo i pitao da li je u poslu. Ne znam kako se zove, nemam broj telefona, niti njen facabook, a ni instagram. Jednostavno sam dosao u kafic, popio kafu i vidio zanimljivu curu koja bi po svojim karakteristikama i ponasanjem mogla biti u poslu ali to je subjektivan osjecaj. Mozda cura i nije iz te price, otkuda znam. Uslikao sam je pa procijenite sami, ako neko ima vise inf. neka objavi ako hoce...hvala.
testiraj se ti na HIV za svaki slucaj.. msm kad si vec retardiran nek si retardiran za medaljuMa mene paranoja fata od hiva svasta sam procitao, pa reko da vidim sa iskusnijim haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|