Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje je to objavljenoOsoba po imenom Amra rozic, dobro znate da vara sa x bonovima..
Jucer je lisena slobode ( uhapsena od strane policije)
Ta osoba se zove Mateo Bevanda iz Sirokog Brijega tocnije iz Jara!
Nemoj srati, ima smisla platit kaparu za kurvu preko bona, momci najbolje kurve su preko bonaevo sad se zanimaju prevareni.. ak si dovoljno glup da posaljes xbon, sada cuti.. mali ce u corci provest 5 dana i izaci ce i radit ce opet istop sta je i dosad radio.. samo nece sad da se zove amra vec nekako drugacije, i da, gledajte da opeet uplatite unaprijed..
znaci da se to pocne placati unaprijed.. ))Nemoj srati, ima smisla platit kaparu za kurvu preko bona, momci najbolje kurve su preko bona
Svagde u svijeto se to placa....unapred...znaci da se to pocne placati unaprijed.. ))
I ja trazim.Imal neko nesto konkretno Doboj Tesanj Teslic
Daaaznaci da se to pocne placati unaprijed.. ))
I to sve si mogao dobiti za 80 - 100 KM.Da bila je tamnoputa a nije romkinja. Savrsena bila. Malo slovo R nije znala izgovoriti ali zguza kad se jebe savrsenstvo . Ne znas bili ljubio guzove ili jebavo.
066 278 871Daj br.
Aman to sam ja mozda me pogresno razumjeo za ime (Ana ) tj crnka ala imam imena hahahaahaha+387 66 278 871 Amila, Stup, Sarajevo
150 KM
Imaš vala i MakyAman to sam ja mozda me pogresno razumjeo za ime (Ana ) tj crnka ala imam imena hahahaahaha
Hahaha nikada mu vise nece pasti to na pamet raditi...ne znas nista..zato suti.....evo sad se zanimaju prevareni.. ak si dovoljno glup da posaljes xbon, sada cuti.. mali ce u corci provest 5 dana i izaci ce i radit ce opet istop sta je i dosad radio.. samo nece sad da se zove amra vec nekako drugacije, i da, gledajte da opeet uplatite unaprijed..
Lažnjak, nema ništa od toga. PrevaraImali neko iskustva sa?
Trazi 30km za xbon ili bilo kojí nacim prije polazka.
Poz
Prevara. Ni alučajnoneko bio kod ove trazi x bon?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|