Odkud znas vidili vi meneHahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkud znas vidili vi meneHahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenit
Culi nesto bolje da nismoOdkud znas vidili vi mene
Ozbiljno pitam , šta meni znači njegovo prisustvo ? I zašto bi neko plaćao za njegovo prisustvo ?
I ko onda kome plaća 100 e ?
Nek mi tvoj momak popusi i tebe jebem dajem 200eCuli nesto bolje da nismo
Nemas ti ni 100e da imas javio bi se vec a ne prdio po forumuNek mi tvoj momak popusi i tebe jebem dajem 200e
Hocu ali bez dečka posalji broj privatnoPar BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
Pola sata 100e uz prisustvo decka
Ovo su obični jebivjetri.Par BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
Pola sata 100e uz prisustvo decka
neko se zajebava, ali ne mogu prosjecni mozgovi da skontaju..mjesecimaOvo su obični jebivjetri.
Jebali bi se a da im neuđe.
Ako tvrde da to nisu neka navedu bar jednoga (koji će da potvrdi ) sa kime su imali susret o kome pišu.
Bokte gadni sisa
A sta ti onda trazis ovde hoces rec nema niko pare a oglasavate se trazite da vas neko jebeNemas ti ni 100e da imas javio bi se vec a ne prdio po forumu
Jos jedan klasicni prevarant na forumu koji kad dobije broj usuti se kao pička jer nema broj za razmjenu… ovog lika zaobilaziteDajem kontakt od mame i kceri za milf neku tuzla...
Jbg isto sam doživio prije par minuta i šteta što nisi ranije reko za njeg.Jos jedan klasicni prevarant na forumu koji kad dobije broj usuti se kao pička jer nema broj za razmjenu… ovog lika zaobilazite
Jbg isto sam doživio prije par minuta i šteta što nisi ranije reko za njeg.
Ovaj mene sada ubijedjuje da si ti prevarant i ja koji smo njemu dali broj od zene.Lik je uredno dobio broj, rekao sam mu o kakvoj se osobi radi, dok on nema broj za razmjenu. Medjutim ako dobijes broj treba imat muda uzet i nazvat, ovaj lik muda nema, vec pita glupe detalje, mozel kako CIPS od kurve jer je nesposoban za bilo sta.
Uglavnom, cilj ovog foruma je da se brojevi razmjenjuju a ovakvi debili zaobilaze ili banuju.
Ovaj mene sada ubijedjuje da si ti prevarant i ja koji smo njemu dali broj od zene.
Bio sam pola sata 100e,umjetna u sexu skroz ali 100e zato nije puno
Ines u BL mi je bolja dosta i ljepsa(mada je ona 150e 30min)
Evo ja mogu da potvrdim da si dao dobar broj jer idem kod nje duže od 1 god I šteta što je takav prevarant dobio dva broja od žena koje se ne oglasavaju.Kad nazove i poprica sa zenom onda neka kaze jesam li prevarant, al treba imat muda i nazvat, on bi da drugi jebe umjesto njega…
Klasicni debil
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|