Par_BiH
Member
Hahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenitSnime i ucjenjuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenitSnime i ucjenjuju
Jeli saljete kontakt ili nePar BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
Pola sata 100e uz prisustvo decka
Ozbiljno pitam , šta meni znači njegovo prisustvo ? I zašto bi neko plaćao za njegovo prisustvo ?Hahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenit
Dečko gleda dok te drugi jebePar BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
Znači ja plaćam jebanje , on plaća gledanje i na kraju smo refa i zadovoljni svi ?Dečko gleda dok te drugi jebe
Mozl broj i mene zanimaMoze broj privatno
Odkud znas vidili vi meneHahahahaha tebe nemamo za sta ni ucjenit
Culi nesto bolje da nismoOdkud znas vidili vi mene
Ozbiljno pitam , šta meni znači njegovo prisustvo ? I zašto bi neko plaćao za njegovo prisustvo ?
I ko onda kome plaća 100 e ?
Nek mi tvoj momak popusi i tebe jebem dajem 200eCuli nesto bolje da nismo
Nemas ti ni 100e da imas javio bi se vec a ne prdio po forumuNek mi tvoj momak popusi i tebe jebem dajem 200e
Hocu ali bez dečka posalji broj privatnoPar BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
Ovo su obični jebivjetri.Par BiH tražimo sponzora za druženje i finansiranje
Djevojka 18g
neko se zajebava, ali ne mogu prosjecni mozgovi da skontaju..mjesecimaOvo su obični jebivjetri.
Jebali bi se a da im neuđe.
Ako tvrde da to nisu neka navedu bar jednoga (koji će da potvrdi ) sa kime su imali susret o kome pišu.
Bokte gadni sisa
A sta ti onda trazis ovde hoces rec nema niko pare a oglasavate se trazite da vas neko jebeNemas ti ni 100e da imas javio bi se vec a ne prdio po forumu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|