doksviraradio
New member
Neko nešto za Mostar dobro pouzdano nemam iskustva s oglasnicima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obicno se po 2-3 jave kada procitaju da traziss...Trazim djevojku veceras za druzenje
Banja Luka
I otac i majka su mi mrtvi.De ti nama ovdje napiši svoj broj pa da se javimo i dogovorimo za koju cijenu bi ti nama popušio qrac. Yebo ti pas mater, to što je neko ispao glup, apsolutno ne znači da nas možeš sve strpat u isti koš. Kokošar i debil ti je otac jer nije izvadio na vrijeme i pustio te da plivaš u materinoj pichki.
Stara i nikakva, bila krezava, sad bar ima zubeBoba Cavar iz Mostara, radi masaze. Je li bio neko?
Stvarno?Drugarica i ja petak od 16h (sutra)
066 278 871 whatsapp
#crnka
Pa ti generalizuješ orangutanu jedan. Vidi se da si baš bio zlostavljan.I otac i majka su mi mrtvi.
Ipak, to što ih ovako spominješ neću ti uzeti za zlo,
Jer tvoja je životna frustracija ogromna, ili te je otac zlostavljao u djetinjstvu, ili si trpio vršnjačko nasilje u školskom wc-u.
Kako god, očito si dotakao dno života.
Dok nisi (još) dotakao dno dna, opusti se, pokušaj pronaći sebe, i svoj život.
Do tada, imaš pozdrav i punu podršku sa prekrasne obale Antalije, od mene i moje pratilje...
Ajde sto sam priglup, nego sam i ruzan.Opet ti,
Ajde što si (pri)glup,
Nego si i nepismen...
Sumljivo drug jer sam isto imao situaciju prije nekih mjesec dana, zenska "Mia" Banjaluka, isto poslala mi sto slika i sa tacnim vremenom i sa datumom... na kraju dodjem na lokaciju uplatim jebeni xbon 100marki takav je bio dogovor i ona meni kaze kao nije uredu xbon ajde posalji jos jedan. Okrenem se i kuci, tako kad cujem xbon najezim se. Mislim da mi je iz Srbije pisala a predstavlja se da je u Banjaluci.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|