dzoker
Well-known member
cuuj koliko je sigurno...Ime kluba, cijene, koliko je sigurno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuuj koliko je sigurno...Ime kluba, cijene, koliko je sigurno?
Može te djevojka navući u stan gdje će te sačekati 2 grmalja, prebit ko konja i opljačkati... Šta tu nije jasno?cuuj koliko je sigurno...
Bile su ove na "City of Love" jedna je se oglasavala kao "Ivana"Jebale ti "trebinjke" mamu, ne smaraj svako malo sa izmišljenim djevojkama i brojevima!
Bio ja prije dva mjeseca sa dvije cica mace, jedna radi erotsku masažu, druga seks. Sa jednom bilo ekstra, sa drugom solidno.Je li neko imao iskustvo sa djevojkama u Budimpešti? Cijena, kvalitet, sigurnost?
Nije izmišljanje,ja bio i dobra jeJebale ti "trebinjke" mamu, ne smaraj svako malo sa izmišljenim djevojkama i brojevima!
FakePogledajte prilog 6364Jel iko bio sa ovom? Iskustva???
Po cemu definisi?
Hvala, znam da ih najviše ima u XIll disktriktu gdje su oni kafići u ruinama i ispred onog hotela pored Dunava. Te su navodno jeftinije, same prilaze i obraćaju se na engleskom. Nisam bio, tako mi pričali.Bio ja prije dva mjeseca sa dvije cica mace, jedna radi erotsku masažu, druga seks. Sa jednom bilo ekstra, sa drugom solidno.
U Budimpešti su cijene dosta skočile u odnosu na prije par godina, prije si mogao jebati sat vremena 50 evra i to vrhunske trebe, a sad je otišlo na 100 do 150 evra u prosjeku. Izbor cura je veliki, ali nije lako dogovoriti jer dosta njih priča samo mađarski. Napravi ovdje profil pa ih pitaj za cijene i dogovaraj
rosszlanyok.hu
Po tome što se kao nalazi u hotelu holivudPo cemu definisi?
Jebale ti "trebinjke" mamu, ne smaraj svako malo sa izmišljenim djevojkama i brojevima!Trebinjke stigle u Sarajevo,ko ce guzit evo broj... 063769462.... 063740646...zovite i dogovarajte tako sam i ja dogovorio.
Hvala, znam da ih najviše ima u XIll disktriktu gdje su oni kafići u ruinama i ispred onog hotela pored Dunava. Te su navodno jeftinije, same prilaze i obraćaju se na engleskom. Nisam bio, tako mi pričali.Bio ja prije dva mjeseca sa dvije cica mace, jedna radi erotsku masažu, druga seks. Sa jednom bilo ekstra, sa drugom solidno.
U Budimpešti su cijene dosta skočile u odnosu na prije par godina, prije si mogao jebati sat vremena 50 evra i to vrhunske trebe, a sad je otišlo na 100 do 150 evra u prosjeku. Izbor cura je veliki, ali nije lako dogovoriti jer dosta njih priča samo mađarski. Napravi ovdje profil pa ih pitaj za cijene i dogovaraj
rosszlanyok.hu
Zar ova išta naplaćuje?Jel bio neko Pogledajte prilog 6352
Koliko naplaćuješ samo ljubljenje?sutra Vas u Sarajevu pozivam na druzenje ....061059887
koliko se sjecam slican account je bio par puta, samo mijenja username, trazit ce ti xbon, i vjerovatno ces biti blokiran poslije.Po cemu definisi?
250 sat samo klasika sad ko voli nek izvoliKoliko naplaćuješ samo ljubljenje?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|