Marko99429
Member
Pisao sam ja, kaže prvo Tuzla pa da je u BL, 100e traži za pola sata, slika na WA je top riba ali mirise mi na fake?Laznjak sigurno
Jel bio iko kod ovih Brazilki u BL, valja li šta od toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao sam ja, kaže prvo Tuzla pa da je u BL, 100e traži za pola sata, slika na WA je top riba ali mirise mi na fake?Laznjak sigurno
Moze li broj te male iz Istocnog Sarajeva ili neke isto iz Istocnog da mi pisete u inboxOva je u istočnom Sarajevu? Ili sam je zamjenio, tijelo je isto Hah
Ta nije mentalno dobra. Ja u nedelju dogovorio termin sa njom, a ona me počela zavlačiti, te ne mogu sad, te javiću se malo kasnije... I na kraju kaže da dođem, ali može samo pola sata, iako smo dogovorili sat. Dođem ispred zgrade, a ona se opet ne javlja. Odustanem od svega, kad nakon sat vremena se ona javlja i pita gdje sam. Kažem da sam otišao i da nije korektno s njene strane ako smo već dogovorili termin da čekam tri sata, a ona puna sebe piše kako kod nje vladaju njena pravila i da nema vremena za dopisivanja, itd. Lujka obična.Ima li neko recenziju za ovu? +387 62 126 836
ako je ta ista i mene je isfurala, rekla da dodjem i cekao i vidim ja nema nista i odem. I ona nakon sat kao gdje si evo mogu sad. Mislim da je to fake profilTa nije mentalno dobra. Ja u nedelju dogovorio termin sa njom, a ona me počela zavlačiti, te ne mogu sad, te javiću se malo kasnije... I na kraju kaže da dođem, ali može samo pola sata, iako smo dogovorili sat. Dođem ispred zgrade, a ona se opet ne javlja. Odustanem od svega, kad nakon sat vremena se ona javlja i pita gdje sam. Kažem da sam otišao i da nije korektno s njene strane ako smo već dogovorili termin da čekam tri sata, a ona puna sebe piše kako kod nje vladaju njena pravila i da nema vremena za dopisivanja, itd. Lujka obična.
PratimIma li neka studentica klinka Pale Lukavica Sarajevo
Ma bravo! 4 sata radne akcije! Zamisli kako ona ima radno vreme, pa da se ne zakasni, treba se držati vremena. Ma baš fino, a to je samo jedan od bezbroj uvjeta koje vrijedna crnakuša nudi! A ustvari je totalno katastrofa od ponude!Sarajevo danas posle 16h do 20h
066 278 871 whatsapp
Drugarica i ja
#crnka
Halo, pa navedi ljudima u kojem je gradu ili mjestu? Lokacija, geografija?Ima li neko recenziju za ovu? +387 62 126 836
Evo, to je najbolji primjer kretenizma lokalnih devojaka! Pa mamicu joj, zar treba tolerisati ovo!? Ovakvo nedolično ponašanje je nešto što ne smije da se dopušta! Stvarno kretenuše zadnje koje očekuju neki iznos da sebi odrede! Još se one svadjaju, pa da! Ima ona svoja pravila, a to su ona pravila koja vladaju kod nje. Te nemaju ni pojam o onome čime pokupavaju da se bave! Sve to treba obrazovati, mater im bezobrazznu!Ta nije mentalno dobra. Ja u nedelju dogovorio termin sa njom, a ona me počela zavlačiti, te ne mogu sad, te javiću se malo kasnije... I na kraju kaže da dođem, ali može samo pola sata, iako smo dogovorili sat. Dođem ispred zgrade, a ona se opet ne javlja. Odustanem od svega, kad nakon sat vremena se ona javlja i pita gdje sam. Kažem da sam otišao i da nije korektno s njene strane ako smo već dogovorili termin da čekam tri sata, a ona puna sebe piše kako kod nje vladaju njena pravila i da nema vremena za dopisivanja, itd. Lujka obična.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|