Ja sam druže dušao na forum po informacije gdje ima dobre pičke, a ne da se sprdampa druze pametnom dosta.. opustis se i sprdas i ti i to je to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam druže dušao na forum po informacije gdje ima dobre pičke, a ne da se sprdampa druze pametnom dosta.. opustis se i sprdas i ti i to je to..
i.. stvarno mislis da ces te picke naci ovdje.. ako imas vremena prelistaj ovih milju i kusur stranica (za bih).. ako ne skontas onda si nepismen.. ali mislim da ces nakon prvih 30 skontat..Ja sam druže dušao na forum po informacije gdje ima dobre pičke, a ne da se sprdam
Moze brojALi meni se najvise svidjela u Zenici jedna milfara 36,37godina iskusna a željna kurca a jos na to dobra zgodna ima sve atribute
Obzirom da trazis manekenke i modele ovdje gubiš vrijeme. Ostaje ti samo da se sprdas ili gubiš vrijeme.Ja sam druže dušao na forum po informacije gdje ima dobre pičke, a ne da se sprdam
Hahaha, potpuno si u pravu druže.Obzirom da trazis manekenke i modele ovdje gubiš vrijeme. Ostaje ti samo da se sprdas ili gubiš vrijeme.
Gdje ti odgovorila ja probo inst i viber a vidim ima dva neka prifilaNaravno, ja nisam jer mi se ne daje 300 km, al ako ijedna vrijedi ovdje tih para onda je ona, meni odg na poruke al nisam išao
Diskretna. Po dogovoru itd? Svega ima u tim vodama zato pitamJel Ilma pouzdana? Šta bi to trebalo značiti?
Gdje ti odgovorila ja probo inst i viber a vidim ima dva neka prifila
Neznam, bola njoj je samo do para, plati i guzišDiskretna. Po dogovoru itd? Svega ima u tim vodama zato pitam
AKo hoj dodaj mi broj u pm
Ima li iko kontakt romkinje sa ilidze ?Moze u pm broj ili kontakt od romkinje
Ilma je počoka i po
Ma nista od tog druze suplja prica ja sam citavu sedmicu u pd na terenu petljaju ima prijedor s most a nistaI dodje li iko do te 4 iz Peijedora
Moze ppNeko korektu razmjenu za banjalucku regiju
2brija koja nisu sa oglasa
Kobra, ranije je imala oglas pa se izbrisala. 20+ godina, solidno izgleda. Oral solidan, sex loš... Mrsko joj se pomjeriti. Eto ukratko... Ocjena 3Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
NEKO BIO,
recenzija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|