BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

U Banjaluci kao da kopamo zlato a ne da tražimo nešto diskretno za "malo provoda". Niđe ništa...

Ako ima neko preporuku i kontakt, može i privatna poruka. Hvala
 
Poz
Novi sam ovdje i prvi put pisem pa bi molio za malu pomoc
ako neto ima broj od neke cure iz Doboja,Dervente,Broda.Modrice ili Pnjavora
zahvaljujem na pomoci
 
Ljudi moji ( napaljeni, napaceni, bezmocni, kompleksasi, u losem braku, tel izasli iz veze ( povredjeni), u losoj vezi, pod stresom, nesrecni, na kraju krajeva I srecni, ja vas molim bed obzira koliko cu hejta DA navucem na svoj profile ( verovatno ce mi biti igasen profile posle ovog komentara) NEMOJTE KUPOVATI X-BON, 0.001% JE MOGUCNOST DA NIJE PREVARA! AKO VEC DAJETE NOVAC, BOLJE GA STAVITI JEDNOM, NEGO NIJEDNOM.
P.S SAM OSECAJ DA STE VIDELI NESTO NOVO, OSETILI DODIR NEKE DRUGE ZENE ( OSIM UOBICAJENOG) JE MNOGO DRUGACIJI JA VERUJEM OD OSECAJA DA SE OSECATE DA STE IZIGRANI, LAKOVERNI I IZVINJAVAM SE NE GLUPI, VEC PREGLUPI 😊
Hhahahaha, neće ovo doprijeti do pojedinih mozgova... U nastavku foruma opet možemo očekivati poruke "tipa" @Majaa može broj i one kaoj jel bon prevara....
 
Fakat ste vise dosadni sa tim x bonom. Meni se nakaci 20 kretena na post kada napišem da je oral bez kondoma idiot luk. U smislu sam pao, sam se ubio, sta pišem o tome..
Svaki drugi dan serete o tim x bonovima. Pa ako je neko tolika budala da placa unaprijed bilo sta, pogotovo ravaku, budala je i nema mu pomoći, sta vas toliko to pogađa. Niti ćete budalu opametiti niti prevaranata napraviti poštenim. Pišite recenzije o Maji, Lenki, Crnki, bar da čitamo kako je vama u BL bilo dobro sa novim curama.
Uz put, Majo, dogovori se sa drugaricom pa provozajtte se malo do Sa. Ovdje bi isto imale dosta zainteresovanih klijenata. Slaba je ponuda generalno sex usluga u BiH.
 
Pozz,
Ima li ijedan kontakt područje Hercegovina, da nije poznat i da radi po preporuci..
Dajem 50 maraka za broj ako upali pa castim i u buduce, imas moju diskretnost i postovanje... Pozz
 
Molim vas ako ima neko neki kontakt od neke iz Mostara dolazi u obzir masaza ili sex... Za dobru informaciju dajem par brojeva sto ja imam. Mozda su se objavljivali ovde ali nisam gledao jer sam novi ovde. Ali potruditi cu se Max da ispostujem dogovor.
Upitanju mi je ubrzo rodendan pa da sebe pocastim
 
Pozdrav narode. Ne zivim ovdje pa nazalost nemam brojeva da bi razmijenio sa vama, imam samo od Gordane i Snjeze broj i to je to..ako ima neko broj cura iz Banja Luka,Laktasi,Prnjavor ali da nije taj xbon, bio bi vam zahvalan od srca..pozdrav
 
Imam nekoliko brojeva za razmjenu, lokacija Sarajevo, brojevi nisu sa City of Love, to moze naci svako. Ako imate neke brojeve za razmejnu koji nisu sa ovih oglasa javite se u poruci i posaljite brojeve. Posto ovdje ima dosta prevaranata koji kazu da imaju brojeva, posaljes im u poruci razmjenu a ne uzvrate razmjenu ti nek se javljaju. Moji brojevi:
06* *** 448
06* *** 251
06* *** 974
06* *** 023
06* *** 467
Ostatak u poruci, ali samo razmjena
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh