Leonardoliam
Well-known member
Jest reko jebo ga cukoPa zar onaj ne rece da je ova otisla i otvorila salon ljepote hahahahaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest reko jebo ga cukoPa zar onaj ne rece da je ova otisla i otvorila salon ljepote hahahahaa
Obrati se Refki 99, i potrosi X bonSutra sam U Sarajevu imali neki kontakt od zgodne dame samo provjereno U PP
City of love je pun prevare. Cesto nisu ribe sa slika. Imao si sreceAko si spreman platiti dobro 150-200 eura za sat imas na Cityoflove vrhunskih riba. Ja sam najmanje desetak puta u BG narucivao posjetu u hotel gdje sam bio smjesten i svaki put su bile vrhunske ribe.
Nekad je bilo extra dobrih i jeftinije za 100 eura preko Halo oglasi.
Ne znam da li sad ima.
City of love je pun prevare. Cesto nisu ribe sa slika. Imao si srece![]()
Rece a ona porece.Pa zar onaj ne rece da je ova otisla i otvorila salon ljepote hahahahaa
ma samo ignorises crve.. ne treba to ni objavljivat, na pomen xbona ili uplata na racun samo posaljes u 3 lijepe i gass daljeStvarno se se izvinjavam svi clanovima na mojoj reakciji. No nisam mogao vise slusati te kladionicarske demagogije. Jednostavno sam puka radi svi, koji se tek ukljucuju i one stvarno zeljne picke, da ih uzme jedan obicni narkoman i kladionicar. Mrs u p▪••u materinu, dubre jedno.
JutroBihac hitno veceras. Nemam brojeva za razmjenu jer sam koristio ove sa ege, ako neko moze da posalje, zahvalan sam.
Moze,javi se u ppNeko za provjerenu razmjenu B.Luka
Ima migranataJutro
imal sta u bihacu
jel bio tko?Može odakle je
Ima li šta od 40 do 50 god ova ne može ni pricat a kamo
Njih bas imaIma migranata
Na vid3u cujes makroa kakav salon gdje se nalazi ova crnka jel ko bio ?Pa zar onaj ne rece da je ova otisla i otvorila salon ljepote hahahahaa
Vratila se da zaradi za samponjere,i koji fen za kosu,zahvalilo.Pa zar onaj ne rece da je ova otisla i otvorila salon ljepote hahahahaa
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|