Posalji mi u porukuKojevromkinja imaš li sliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji mi u porukuKojevromkinja imaš li sliku
Necu stavati da svak vidiPosalji mi u poruku
Stavljati da svak vidiNecu stavati da svak vidi
Posalji sliku romkinjeDaj da je vidimo
Posalji sliku u provatnoili ba viberimam romkinju
opsjednut si frende, izgorio si. idi i ljeci se.Jebote, jel ovo ba neko plaća 300 eura u Mostaru? Pa cura grobaru sa lopate pobjegla.
Slaba ponudaVečeras
SranjeSlaba ponuda
U zadnje vrijeme kad god joj se javis, kaze kao da ne radi, ali dovest ce prijateljicu, pa se kao grofici dadnu pare i prijateljica ostane. Cudno nesto do daske...Romkinja iz Sarajeva bude kod aerodroma blizu dobra grofica
Sta je čudno bgt vidiš da podvodi druge cureU zadnje vrijeme kad god joj se javis, kaze kao da ne radi, ali dovest ce prijateljicu, pa se kao grofici dadnu pare i prijateljica ostane. Cudno nesto do daske...
FantazirašPa cudno je kad radi ona, sad odjednom ti treba dovesti nekoga, a ti joj platis i ona ode... onda ova sto ostane moze glumiti boga pitaj sta - na primjer silovanje ili onako se gulaciti da je tuces ili sta vec... kontas?
ja Kako znam da nije ni jedna prijatejica radila da je grofica bila sama radila to se meni nije desavalo da ona zovne prijatejicu da radi umjesto groficaU zadnje vrijeme kad god joj se javis, kaze kao da ne radi, ali dovest ce prijateljicu, pa se kao grofici dadnu pare i prijateljica ostane. Cudno nesto do daske...
Kad si ti bio kod nje? meni je tako odg prije mozda 15 dana - mjesec
Drug sacu ti reci grofica je ufuranaKad si ti bio kod nje? meni je tako odg prije mozda 15 dana - mjesec
Da vise voli lagati nego istinu pricatiDrug sacu ti reci grofica je ufurana
Sada je neki muskarac pricao umjesto groficeDa vise voli lagati nego istinu pricati
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|