privateprivate
New member
Pozdrav decki novi sam pa mi se ne da vrtiti unazas poruke, koliko sam vidio spominjete ilmaa.02 i anelucoric , jel ima ko pouzdan da kaze od nji sta, posto ih pratim na instagramu i prejake su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi seRaja,ima li iko bilo sta za Krajnu?.Bihac,cazin,Petrovac i okolina.Imam brojeve za Sarajevo a moze neki bon od 20 KM.za dobru preporuku iz krajne.
Javi sePoz raja ko ima brojeve za BiHac ? Poz
Daj broj za Banja LukuPoslana privatna porukua
Ajde prebaci barem jedan, malo muske solidarnostiRazmjena brojeva Banjaluka...
Imam 3 broja od djevojaka koje nisu javni....
Djevojke poslije posla rade....
Valja ne treba ti kondom samo puniJe li ko bio kod ove iz Zenice kod glavne stanice, 48 godina crnka, grudi 3ojka.. šta vi mislite valja li to išta sa tim godinama haha
Može kontakt?
Moze i meni upp kontakt nemam nista za razmijenu i ima li gje stoperki lpMože kontakt?
Koja Emina ja sam s jednom bio na kameri i nisam platio na kraju hhahahAko želi neko najbolje sex i cam 2 cam iskustvo u životu, onda je Emina najbolji izbor za vas.
Iz Sarajeva je, ima 26 godina. Ima svoj apartman, živi sama. Dolazi i na vaše lokacije uz dodatni avans.
Cijena sexa je 200km za 1 sat vremena.
U to se podrazumijeva da radi sve što poželite i da svrsavate neograničeno.
Sex je obavezan sa kondomom, a pušenje može bez kondoma.
Cijena cam 2 cam je 50km 30min i 100km 1 sat.
Vrijedi svake marke, jer zna kako da te zadovolji i izuzetno je zgodna.
Za broj i sliku se javite u dm.
Samo ozbiljne mušterije.
Jel mozee brojMala je topp,iskreno jedan on najboljih orala sto sam dozivio.Sve preporuke
Gdje ?Javi se
Što ne napišeš da je uslov avans x bonom?Ako želi neko najbolje sex i cam 2 cam iskustvo u životu, onda je Emina najbolji izbor za vas.
Iz Sarajeva je, ima 26 godina. Ima svoj apartman, živi sama. Dolazi i na vaše lokacije uz dodatni avans.
Samo ozbiljne mušterije.
Koliko sa tvojom mamom.. Jel moze 10km?Ako želi neko najbolje sex i cam 2 cam iskustvo u životu, onda je Emina najbolji izbor za vas.
Samo ozbiljne mušterije.
Bgm ti si teski pacenik kad ti vidim tu profilnuŠto ne napišeš da je uslov avans x bonom?
Doduše ko zna? Možda i ima neki levat koji će to uplatiti. Nisam toliki pičkopaćenik da bih prihvatio takvo što
A možeš mi popušiti samo povedi i anam onogBgm ti si teski pacenik kad ti vidim tu profilnu
Jao skidaj to druzee mislit ce djevojke da si silovateljA možeš mi popušiti samo povedi i anam onog
Bolje već toliki pederi na ovom forumuJao skidaj to druzee mislit ce djevojke da si silovatelj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|