koliko upita o jednoj curi a nigdje odgovoraaaaDa li je neko bio kod crnke u Prijedoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko upita o jednoj curi a nigdje odgovoraaaaDa li je neko bio kod crnke u Prijedoru
Sve ste fine na kurcu kad ste, a kad sjašete sa njega sa parama u novčaniku onda se ponašate ko da ste Boga za muda uhvatile.Pa moram tako da kominiciram jer se ti iato tako ponasasa inace sam fina i kulturna znaju svi
![]()
a cekaj brate, sta bi ti vise od toga.. ti ju i placas da ti bude na kurcu, kad sidje njena je stvar sta ce raditiSve ste fine na kurcu kad ste, a kad sjašete sa njega sa parama u novčaniku onda se ponašate ko da ste Boga za muda uhvatile.
Jel moguce da niko nije biokoliko upita o jednoj curi a nigdje odgovoraaaa
Pa ne možeš se srat po mušterijama nakon što si im uzeo pare! Ili ti ipak misliš da je to ok?a cekaj brate, sta bi ti vise od toga.. ti ju i placas da ti bude na kurcu, kad sidje njena je stvar sta ce raditi
Ako bas želiš mogu da ti slikam da vidiš koliki je.Jucer jeo Burger u jednom lokalu ( ne bi da imenujem) platio 12KM.Neko bi rekao preskupo , neko smece , neko da ima bolje.Meni kokić zaboli , ja se znojio dok sam ga jeo , napola mi se digao koliko sam uzivao.
Sve je stvar perspektive i momenta u zivotu.Tako i ove kurve.Nekome je dobra,nekome ne.Nekome vrijedi , nekome ne vrijedi.Los dan , dobar dan.
Ali jedna stvar je jasna i nepromjenjiva.@ ADI ima malog kikonju.
Eh kad mi paćenik uputi kritiku ja se ono baš nasekiramBi on da ga hoće, kurvice samo novac vole
Posalji ovdje, meni da je velik Ferhadijom bi hodao bez gaca.Na registarske tablice i na gepek napisao Big D.Ako bas želiš mogu da ti slikam da vidiš koliki je.![]()
Sine, svi smo mi u biti paćenici u suprotnom nebi ovdje bili, a nisam moralista tako da..Eh kad mi paćenik uputi kritiku ja se ono baš nasekiram
Interesantno je da lik povazdan provodi na forumu s temom prostitucije a ovamo pametuje i morališe. Ja sam tu iz razloga da šta pojebem a ne da se kačim s likovima koji su se redom popalili jer im je djevojka rekla kako im je mali
Jasno da mušku sujetu ništa ne može povrijediti od te gorke istine pa je tako i ovdje. Tačno su je izvrijeđali sve odabrani likovi koji su se pronašli u toj priči. Tebe inače forum poznaje po tome i svako malo se prijaviš pod drugim nickom a djevojka te provalila pa svi znaju za izvjesnog Ivana Marića iz Mostara.
Ma on opet indirektno proziva mene hahaha.Sine, svi smo mi u biti paćenici u suprotnom nebi ovdje bili, a nisam moralista tako da..
Prvi si poceoJa poštujem svaku koja poštuje mene. Čime god da se bavi. U ovom slučaju ona ne poštuje mene kao klijenta, i samim tim ne poštujem ni ja nju. A ti to na zalost nisi skontao jer si zaslijepljen haha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|