Ovako ,na forumu sam kao sto sam gore rekao oko 2 mjeseca mozda i manje,pa neka procita ko hoce i neka shvati kako ko hoce / Hvala prije svega odredjenim ljudima na provjerenim brojevima koje su mi dali,ja sam se trudio koliko sam mogao da isto pomognem i preuslijedim broj od provjerenih sto saznam,dijelio sam broj od provjerene kod koje sam dugogodisnji klijent tacnije oko 4,5 / 5 godina ,znaci zena je profi u ovom poslu ,drzi do higijene i sve i narocito da me se pogresno ne shvati nece sa svakim i na kraju dobijem poruke od istih joj kaze ona se oglasava na superoglasima...Druga stvar vazi za one koji mi lafo salju provjerene brojeve i ispostavi se dali broj od komsije itd itd takvi ubuduce cu zaista zamoliti da se ne javljaju,zatim ozenjeni oni koji se meni javljaju porukama tipa / sta ona tvoja glumi nece samnon iako sam nudio daleko vise od cifre koju ona trazi,jer zena ne voli petljati s ozenjenim.Pored toga znas da vas zaboli realno k...c ali me prvo smorio nekakav Sergio s pricama svojim ovde i koliko god se ja trudio da ne citam, primijetim,onda i ovaj sada s ovom nekakvom Ilmom,jebes forum ako je spao da 5 i vise stranica lik proziva istu curu,a onda samo cekamo da ona napravi fake nick ovde da mu kontrila...