Može broj te iz Doboja?Ova jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljemma vozdrica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može broj te iz Doboja?Ova jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljemma vozdrica
Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkomOva jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljemma vozdrica
Ne bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom![]()
Najjaci su mi ovi sto ih braneForum je umro davno. Sve što valja radi sa odabranim mušterijama. Dok god budete pljuvali, vrijeđali lokalne prostitutke, u ponudi će nam ostati samo strankinje koje udaraju po usima i izgleda im bas dobro ide.
De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravoNe bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.
Moze broj druzeDa, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom![]()
Ti bi znaci poslao sliku svoju? Ok.De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravo
Najjaci su ovi sto traže da jebu a nemaju love da plate. Pa bojkotuju ne bi li spustile cijene. Kako si ti živ bio zaključio da ja nekog branim?Najjaci su mi ovi sto ih brane![]()
De pročitaj šta sam napisao kad je tražila sliku.Ti bi znaci poslao sliku svoju? Ok.
Ne možeMoze broj druze
U redu, ima logike sta si pisao ali u zemlji gdje je prostitucija zabranjena, svoju sliku ne dajem nikome.De pročitaj šta sam napisao kad je tražila sliku.
I mene to zanima i ja dobio informacije te kontam sutra otici jel iko bio?Sara sa col-a,iskustva 50e 30 min 1h 100e jel bio neko?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|