Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis Lana?
Ja moram jedan demant za Lanu o tome sto pisete da trazi selfi i objavljuje javno prepiske i sl.
Cesto sam poslom u BL i iskustvo moje sa Lanom je sasvim ok. Ispostuje me maksimalno svaki put i nikada nisam imao ni problem ni zamjerku u vezi nje. Morate imati u vidu da te devojke rade sa raznim ljudima da ne kažem debilima, skotovima, idiotima, naravno i normalnim tipovima. Pokazivala mi je poruke, prepiske pricala o svom poslu, iskreno se divim tim ženama sta sve podnose. Ispaljujete za termine, bezobrazni ste, nekulturni, bahati, grubi itd.Zakazete termin, ne pojavite se, i ne javite se, ona gubi novac a mogla je primiti nekoga drugog.Svaka od njih ima pravila u svom poslu, ako to ne možete ispostovati nemojte maltretirati te devojke. Ponasate se kao divljaci, ako platite 100e, mislite da mozete da drndate do sutra. Zar vam nije u cilju da i ona uživa ili samo da iskali te neki licni bijes i ispraznite se.
Pametna! Svaka treba tako da radi. Budite korektni i necete imati problema sa Lanom.
Ja nisam nikad!
Da odmorimHahah znaci i Crnka ce nam u pritvor![]()
Traze se vece ribe , a ne mi male koje ne zaradjujemo punoMoze on da vadi i karu kada se ona modricama nabuba ako hoce ili on joj cmar pocijepa. Ti mislis da policija tolerise nasilje, jesi ti lud.? Jel znas o cemu pises uopste. Kažnjivo djelo prostitucija nije zatvor nego kazna od 100 do 500 km i svaka ce to platiti, zato i svaka koja radi ovo u BiH reklamira se javno. Ne bi ni jedna, pa ni Crnka visila ovdje na forumu da je to tako kao sto ti pises. A prijavi ih anonimno sto budala dnevno seratora, kao sto seru ovdje neboj se.
Vi samostalne ste zlatne ribiceTraze se vece ribe , a ne mi male koje ne zaradjujemo punosirotinju ne diraju hahaha
I ovo je neka Ticurina...Jel tko probao dog s njom?
![]()
Ana Anny
Ana Anny je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Anom Anny i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga otvorenijim...www.facebook.com
Na Facebook si se javioI ovo je neka Ticurina...
Ja se javio
Odovor je
"Cao" i blokirala me
Mislim da je FEJK profil trazi da se putem xbona plate sexy slike i linkovi...
Kondor byrazeru. Pri tom ružan kondorI ovo je neka Ticurina...
Ja se javio
Odovor je
"Cao" i blokirala me
Mislim da je FEJK profil trazi da se putem xbona plate sexy slike i linkovi...
Bogami udaras ti dobre recke na sedmicnom nivouTraze se vece ribe , a ne mi male koje ne zaradjujemo punosirotinju ne diraju hahaha
Pusti Care budale! Zbog papanluka i seljakluka ovih džentlmena i sumarskih jebaca sve "kurave" (žargonski tj seljački receno) su pobjegle vani ili se povukle i rade samo sa odabranom klijantelom.Tipa Alma Negra i sl.U Sarajevu su ostale zadnje klosarke narkomanke i kleptomanke koje se jebu za 50,100km.Tipa Aida debela, Elhimana kleptomanka i narkomanka Ella narkomanka. Kad je vidim na slikama fakat pomislim da je fasovala hiv. Čudi me samo ova Crnka, da je pametna da odvoji klijantelu i udara po ušima ali njena stvar. Boli me kurac koliko se zacijeni ako imam love platim ako nemam jebem curu i vozdra. Ovde masa jebe pa pljuje. Ili na pljuje pa izjebe.Jos sz cjenka, hahah. Koji karakter od ljudi.Popusis ti frajeru Sergiu karu malo. Ja sam samo realan a ono sto je za mene realno za tebe je cista glipost. Zato pola foruma i jesu debili.
Citiraj sta je glupost sto sam napisao osim tebe.
bas je naporan likVise gluposti na jednom mjestu nisam procitao od ovih postova @SergioTacchini
Frajer je ocaran i dirnut ulogom kurve u drustvu.On je naprosto njihov best frendek.On se dopisuje sa njima , pita ih kako su? , trebal im posuditi?, ima li sta da ih kopka? , dira li ih ko? Kakve smetnje nalazi u sirenju vlastitog obrta ? Jel joj beneficiran radni staz? Cak lik i place sa njima kada im je tesko rasiriti noge, pa onda Sergio uleti i rasiri da posao ne trpi.
Nisam već sam svakako jeboTi ginekolog, pregledao je pa zakljucio dijagnozu. Jesi li se obukao i izasao nisi nam rekao? Ne seri ziv bio!
Ahahahah sta je, prpa guzici, guzio si pa lik sad iznio nesto sto bi te moglo zabrinuti i sad ideš u odbranu kuravele koju jebe ko zna ko i kako!?Ti ginekolog, pregledao je pa zakljucio dijagnozu. Jesi li se obukao i izasao nisi nam rekao? Ne seri ziv bio!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|