BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ko I svugdje u svijetu to se zove organizovana prostitucija. Makroi su izumrla vrsta zensku sa imalo mozga ne da ne treba kreten što joj uzima zaradu nego je uvlači i u organizovano sranje

Ko I svugdje u svijetu to se zove organizovana prostitucija. Makroi su izumrla vrsta zensku sa imalo mozga ne da ne treba kreten što joj uzima zaradu nego je uvlači i u organizovano sranje

Ako hajmo reci 40 cura koje su u protoku i imaju hajmo reci minimalno 5 mušterija na dan, tokom vikenda i više ispada u prosjeku sedmično opsluze 40 ljudi, mjesečno i do 200. Uz to ne paze na zaštitu neke ne sve. Koje su šanse da su se bolesti proširile u neslucenom broju posto živimo u državi u kojoj je testiranje još tabu tema. Moja procjena je da će ubrzo ovih 40 i korisnici naravno izazvati epidemiju koja neće biti sala. Sta ce tu veza i brakova raspast se još ako žene i djevojke imaju ljubavnike Omg gdje tu kraj.

Mislis Lana?
Ja moram jedan demant za Lanu o tome sto pisete da trazi selfi i objavljuje javno prepiske i sl.
Cesto sam poslom u BL i iskustvo moje sa Lanom je sasvim ok. Ispostuje me maksimalno svaki put i nikada nisam imao ni problem ni zamjerku u vezi nje. Morate imati u vidu da te devojke rade sa raznim ljudima da ne kažem debilima, skotovima, idiotima, naravno i normalnim tipovima. Pokazivala mi je poruke, prepiske pricala o svom poslu, iskreno se divim tim ženama sta sve podnose. Ispaljujete za termine, bezobrazni ste, nekulturni, bahati, grubi itd.Zakazete termin, ne pojavite se, i ne javite se, ona gubi novac a mogla je primiti nekoga drugog.Svaka od njih ima pravila u svom poslu, ako to ne možete ispostovati nemojte maltretirati te devojke. Ponasate se kao divljaci, ako platite 100e, mislite da mozete da drndate do sutra. Zar vam nije u cilju da i ona uživa ili samo da iskali te neki licni bijes i ispraznite se.
Pametna! Svaka treba tako da radi. Budite korektni i necete imati problema sa Lanom.
Ja nisam nikad!
👏👏👏👏👏👏

Moze on da vadi i karu kada se ona modricama nabuba ako hoce ili on joj cmar pocijepa. Ti mislis da policija tolerise nasilje, jesi ti lud.? Jel znas o cemu pises uopste. Kažnjivo djelo prostitucija nije zatvor nego kazna od 100 do 500 km i svaka ce to platiti, zato i svaka koja radi ovo u BiH reklamira se javno. Ne bi ni jedna, pa ni Crnka visila ovdje na forumu da je to tako kao sto ti pises. A prijavi ih anonimno sto budala dnevno seratora, kao sto seru ovdje neboj se.
Traze se vece ribe , a ne mi male koje ne zaradjujemo puno 😂😂 sirotinju ne diraju hahaha

Jel tko probao dog s njom?
I ovo je neka Ticurina...
Ja se javio
Odovor je
"Cao" i blokirala me
Mislim da je FEJK profil trazi da se putem xbona plate sexy slike i linkovi...

Vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao od ovih postova @SergioTacchini

Frajer je ocaran i dirnut ulogom kurve u drustvu.On je naprosto njihov best frendek.On se dopisuje sa njima , pita ih kako su? , trebal im posuditi?, ima li sta da ih kopka? , dira li ih ko? Kakve smetnje nalazi u sirenju vlastitog obrta ? Jel joj beneficiran radni staz? Cak lik i place sa njima kada im je tesko rasiriti noge, pa onda Sergio uleti i rasiri da posao ne trpi.

Popusis ti frajeru Sergiu karu malo. Ja sam samo realan a ono sto je za mene realno za tebe je cista glipost. Zato pola foruma i jesu debili.
Citiraj sta je glupost sto sam napisao osim tebe.
Pusti Care budale! Zbog papanluka i seljakluka ovih džentlmena i sumarskih jebaca sve "kurave" (žargonski tj seljački receno) su pobjegle vani ili se povukle i rade samo sa odabranom klijantelom.Tipa Alma Negra i sl.U Sarajevu su ostale zadnje klosarke narkomanke i kleptomanke koje se jebu za 50,100km.Tipa Aida debela, Elhimana kleptomanka i narkomanka Ella narkomanka. Kad je vidim na slikama fakat pomislim da je fasovala hiv. Čudi me samo ova Crnka, da je pametna da odvoji klijantelu i udara po ušima ali njena stvar. Boli me kurac koliko se zacijeni ako imam love platim ako nemam jebem curu i vozdra. Ovde masa jebe pa pljuje. Ili na pljuje pa izjebe.Jos sz cjenka, hahah. Koji karakter od ljudi.

Šalu na stranu Lana BL ima sifilis.
Nikad ne jebite ako imaju one bradavice oko šupka, moguće da su sifilis bradavice a ne HPV. Nemojte ni pare nazad tražiti samo se obucite

Vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao od ovih postova @SergioTacchini

Frajer je ocaran i dirnut ulogom kurve u drustvu.On je naprosto njihov best frendek.On se dopisuje sa njima , pita ih kako su? , trebal im posuditi?, ima li sta da ih kopka? , dira li ih ko? Kakve smetnje nalazi u sirenju vlastitog obrta ? Jel joj beneficiran radni staz? Cak lik i place sa njima kada im je tesko rasiriti noge, pa onda Sergio uleti i rasiri da posao ne trpi.
bas je naporan lik

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh