Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
066278871zdravo
moze li koji provjeren broj za sarajevo
pa bona potrosit ce je, sapun je to066278871
na tu gordanu sto je objavila sliku na ig i napisala 50kg i mislim, udebljala se katastrofa, plus smrdi dole uzasVidio sam je skoro cini mi se da je smrsala , a i vidim na Instagramu da je napisala da ima 50 kg
Da li ima iko neku dobru preporuku iz ovog spiska ?Sarajevo:
Atraktivna crnka, 20 godina, želi druženje.
Telefon: 062/431-034
Atraktivna crnka, poziva na druženje.
Telefon: 062/081-987
Atraktivna djevojka želi druženje, samo 45+.
Telefon: 062/896-766
Atraktivna crnka, 19 godina, želi druženje.
Telefon: 062/712-095
Atraktivna crnka, 20 godina, poziva na druženje.
Telefon: 062/195-363
Atraktivna plavuša, 29 godina, želi druženje.
Telefon: 062/712-082
Dama traži muškarca za druženje, stop sms.
Telefon: 062/163-417
Otkud vam ideja da se ilma udara...sta vam je ljudi niko jos sa foruma se nije oglasio da je bio sa njom. Cura se ba samo slika i objavljuje video...guzi se sigurno ali ne kako se to ovdje prestavlja. Ja sam je kontaktirao vise puta sa raznih brojeva nudio masne cifre uvjek je odgovor ne. Ili to radi po preporuci neznam, ali ako je neko bio sa njom neka se oglasi jbgI ja sam za sledeca 2 vikenda sam u Sarajevu
Odakle je?Evo jedna kako izgleda na ig ovo je njen broj , provjereno 064 41 43 285
Nadam se da ce neko preporucit u privatnoj nesto dobro cak i bolje ako nije na sajtu
Marina masaze? Ako mislis na nju, mislim da to nema veze sa godinama nego tvojim pristupom i komunikacijom. Znam da ima svoju odabranu klijantelu, povremeno primi nekoga novog. Ona radi erotske masaze i fetishe, sex ne.Da ti je spustila slusalicu zbog godina cisto sumnjam, ona je isuviše korektna, fer i kulturna ali samo ako si i ti. O Marini sve najbolje.Šta je sa Marinom, što neće mlađe. Ja joj rekao 25godina, ona odmah prekinula.
Marina radi i u BLza mene je ta.. jel BL?
Pa sve je bilo oke dok nisam rekao godine, nakon toga je bilo ništa ništa i slušalica dole. Nisam bio ni neljubazan ni drzak, pitao kad mogu zakazati termin, ona pitala za godine i lup slušalica. Sex nisam ni pominjao ili šta sličnoMarina masaze? Ako mislis na nju, mislim da to nema veze sa godinama nego tvojim pristupom i komunikacijom. Znam da ima svoju odabranu klijantelu, povremeno primi nekoga novog. Ona radi erotske masaze i fetishe, sex ne.Da ti je spustila slusalicu zbog godina cisto sumnjam, ona je isuviše korektna, fer i kulturna ali samo ako si i ti. O Marini sve najbolje.
Pa nemas 15. Kako to zovete i javljate se kada vam zene koje pružaju usluge i zaradjuju od tih usluga spustaju slusalicu.Pa sve je bilo oke dok nisam rekao godine, nakon toga je bilo ništa ništa i slušalica dole. Nisam bio ni neljubazan ni drzak, pitao kad mogu zakazati termin, ona pitala za godine i lup slušalica. Sex nisam ni pominjao ili šta slično
Ma sasvim sam normalno razgovarao, možda se ona prepala da sam drot ili nešto jer sam bio prilično formalan, pitao za termin i u koliko sati al kakav ću drukčiji biti preko telefona, neću je pitati Jel drka lijevom ili desnomPa nemas 15. Kako to zovete i javljate se kada vam zene koje pružaju usluge i zaradjuju od tih usluga spustaju slusalicu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|