King321123
New member
Pozz imal kakva milfara iz Sarajeva provjerena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li i meni?
Ege pardonJel bio iko kod ove nove robe u BL sa col
sisata ukrajinka
kakve su cijene u nje ?2
Ja pokusao,na mobitelu mi je odmah bila fuj,i mi dogovorimo za veceras,toliko je iskomplicirala da nije bilo sanse da odem tamo gdje govori,imam stan prazan a ona navrla hostel,kao odes platis 20 maraka i neko ti pokaze sobu,ja kazem ok ,tu sam ajde izadji i evo ti pare i ti plati tamo pa idem za tobom u sobu,pa onda je ne mozes dobiti na telefon,pa onda ona zove gdje si pa prekine...ukratko prosla me volja nakon 20 min cimanja i poslao joj poruku da se goni u p... materinu nesposobnu i glupu
Jesto, to je taJeli ovo ona Alma Negra ?
Covjece da je vidim u mraku sa ovim sranjem na glavi upucao bih je, wtfJeli ovo ona Alma Negra ?
Starac ne lozi ljude brojeve nikad ne posaljesNeko za razmjenu, Banjaluka i okolina, Doboj?
Punija, ne lici na ovu sa slika. Moze proci, akcija dobra.Jel bio iko kod ove nove robe u BL sa col
sisata ukrajinka
Bio. Velike sise . Ima tetovaza. Nije losa.Mimi iz Lukavice,neko isao ?
Iskustva?
Hvala
Bio,sise ogromne,ima I malo stomacica,Al nije strasno...cijena korektna,meni dosta dobar oral...prijatna cista,bar kada Sam ja isaoMimi iz Lukavice,neko isao ?
Iskustva?
Hvala
a kakva je ...puno je i 20 marakakakve su cijene u nje ?
Bil meni dao njen brojBio,sise ogromne,ima I malo stomacica,Al nije strasno...cijena korektna,meni dosta dobar oral...prijatna cista,bar kada Sam ja isao
ahhaahhaha,kad vidim pohvale za nju,vjerovatno je najbolja ali u bafuOna je sveto dijete a ti tako![]()
Pozdrav jel ima neko br.od ove ukrainkekakve su cijene u nje ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|