Sarajlija25
Member
Ma sta cu im se javljati cuj 500 kmLazne su ti ovo slike sve njihove, javi im se pa ce ti poslati prave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta cu im se javljati cuj 500 kmLazne su ti ovo slike sve njihove, javi im se pa ce ti poslati prave
Mozes li i meni poslati linkKo je ta? Ja imam jednu ali moraš dogovarati preko FBa, mogu ti poslati link.
koja seljačina lokalna... pazi tog filozofskog izraza - kad ne možeš rješiti žensko normalno... ajde brzo poševi svoju legalnu normalnu i pomalo gorku suprugu i da si što pre odjebai odavde!Zasluzio si ti orden za psihijatriju kad ne mozes rijesit zensko normalno a ne placat kurve
Daju itekako i s ponosom napišu da daju![]()
Ja sam mislio da si se ti malo doveo u red, 4. put si ovdje a još uvijek jednu te istu priču prosipaš.Daju itekako i s ponosom napišu da daju![]()
Njemu definitivno ne vrijedi govoriti ni objašnjavati. Vrti jednu te istu priču dok je bio Mostar83, pa onda Zdravko Herbiko, naš dragi Ivan Marić iz Mostara je sada Esmir Ćorkalo.Dao bi i ti da imas, pitao bi treba li jos.Ali nemas pa samo prosipas iz skupljeg u prazno.
Ja nisam bio na forumu ne pamtim, zadnje mi je u životu da te prijavljujem zbog tvojih gluposti i mijenjanja nickova kao čarapa. A sve i da te netko prijavio nije nikakvo čudo jer pored svega što radiš čak kradeš i tuđe nickove.Čekam tebe i Ozyman dva mazluma koji pišu adminima da se banuju ljudi koji vas prozivaju, aj sad opet mazlume piši
Ti nekoga prozivas, za sta? Nemas dovoljno mozga da ikoga prozoves, ides i provociras, krades nickove i zapocinjes svadje nicim izazvan, ti si druze ocigledno neki teski iskompleksirani slucaj.Čekam tebe i Ozyman dva mazluma koji pišu adminima da se banuju ljudi koji vas prozivaju, aj sad opet mazlume piši
Ja bio prije 2-3 godine...tad bila 100km...i potrudi se bas....a i izgleda jako dobro. Sad ne znam kakvo je stanje al tad je bila super .Evo jedne provjerene. Jebe se ko zmaj...
![]()
Ana Anny
Ana Anny je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Anom Anny i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga otvorenijim...www.facebook.com
200 e sat vremena ... sad odgovorila.. a ne da se na pola sataJa bio prije 2-3 godine...tad bila 100km...i potrudi se bas....a i izgleda jako dobro. Sad ne znam kakvo je stanje al tad je bila super .
On je samo obični tenkre ne zamjeri muTi nekoga prozivas, za sta? Nemas dovoljno mozga da ikoga prozoves, ides i provociras, krades nickove i zapocinjes svadje nicim izazvan, ti si druze ocigledno neki teski iskompleksirani slucaj.
Jasta nego, ovo mu je 4-5 profil do sad, zadnji put "ukrao" nickname od mene i promijenio samo jedan broj, i pravio sranja po forumu, supak lik samo takav.On je samo obični tenkre ne zamjeri mu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|