Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam dedemi. Ruzna je preruzna al eto svi imamo neke svoje standardeA sta joj fali dedeti? Jesil bio kod nje? Bolja od pola ovih sa ege i col i ostalih stranica sto naplaćuju 200 km za sat. Ko da smo u Dubaiju cijene.
Bez šale. Zena je preminulaIma li neko broj od te Milf sto radi kod barlotija(parlamenta)?
U kom poslu drug?Druze na smokvi sam ima 10-15 god jednom mi se posrecilo pre nekih 7 god inace smokva je obicno sranje posaljes 100 poruka dobijes jedan odgovor razgovarao sa desetine clanova svak kaze isto sranje totalno. Ne razumijem zasto lozis raju bezveze dosta nas je u ovom poslu vec dugo i znamo kako stvari stoje.
Ne ulizuj mu se, nece ti popusitiPusti jazavca
Cuj bez kondoma. Jeste li vi normalni ljudi?!Ljudi jel iko jebo ilmu bez kondoma
Cuj druze ako pitam nesto nemoj mi obrcat, sta ti znas kakvih pijani glava imaCuj bez kondoma. Jeste li vi normalni ljudi?!
Kako uopce doci do Ilme...Ljudi jel iko jebo ilmu bez kondoma
Sta bolan hahahahCuj druze ako pitam nesto nemoj mi obrcat, sta ti znas kakvih pijani glava ima
Znam ja kako doci bez ikakve frke samo ocu znat jel zenska cista radi sebe il jel iko bez kondoma jebo i osto zdravKako uopce doci do Ilme...
AhahahahahahaZnam ja kako doci bez ikakve frke samo ocu znat jel zenska cista radi sebe il jel iko bez kondoma jebo i osto zdrav
Ma koristu kondom druze,za svaki slucaj...aki imas kontakt posalji privatno ako zelis,hvalaZnam ja kako doci bez ikakve frke samo ocu znat jel zenska cista radi sebe il jel iko bez kondoma jebo i osto zdrav
Nez bgm sta ti je smijesnoAhahahahahaha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |