Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda kažu nema nista.Par iz Doboja je dugo na super oglasima a niko da napise recenziju o njima.
I mene zanima za Doboj i okolinu ima li ko sta provjereno?I onda kažu nema nista.
ko je Maja sa smokve Fojnica 34 god ? moze li neki kontaktRecenzija za Sarajevo:
Nela Lukavica 30god.crnka, iza autobuske, super tucanje.
Lana BL-Sa, ok guza vrh, voli jako.
Crnka Stup, moze ona to puno bolje
Marina Stup 40god.tempirana bomba
Mery Jane, punija, trudi se.
Alma sa smokve, mrsavica ali voli kitu.
Maja sa smokve, Fojnica 34 god sve preporuke.
Moze broj od snjezeNema druze ništa ni u Bl, ja juce bio. Koga god sam zvao ne javlja se i na kraju mi se Snjeza javi, ali je onda bilo kasno nisam imao vise vremena
Šta liže ispodOpustajuÄa - Relax Masaža
OpustajuÄa - Relax Masaža - Masaže i fizikalne terapije - Na upitwww.olx.ba
Kome treba Masaza u Sarajevu sa zavrsnicom, neka ode kod Tamare. Zena radi svoj posao, potrudi se za ugodjaj. Lize vas ispod, sve radi sto god poželite. Ja idem vec par puta i svaki put je sve bolje i bolje. Sve preporuke, cijena i usluga top.
Ispod muda, i muda isto lizeŠta liže ispod
Munjo,kakva je izgledom,na viberu nije nešto slika.OpustajuÄa - Relax Masaža
OpustajuÄa - Relax Masaža - Masaže i fizikalne terapije - Na upitwww.olx.ba
Kome treba Masaza u Sarajevu sa zavrsnicom, neka ode kod Tamare. Zena radi svoj posao, potrudi se za ugodjaj. Lize vas ispod, sve radi sto god poželite. Ja idem vec par puta i svaki put je sve bolje i bolje. Sve preporuke, cijena i usluga top.
Mrsava,izgled nidje veze,bar meni...Munjo,kakva je izgledom,na viberu nije nešto slika.
Izgledom je ko grobMunjo,kakva je izgledom,na viberu nije nešto slika.
I laze da radi ustima....ta ti ga samo izdrka I caoIzgledom je ko grob
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|