BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nela je sa smokve kao i Alma, u paru su, swing kombinacija ali naravno pocastim.
Ne dijeli ovdje niko javno br. jer oni to ne žele. Napisao sam recenziju cisto ako neko bude u kontaktu sa njima, na kafi, picu i sl. Normalni, sasvim ok. Znaci, bracni parovi.

Pozdrav. Trazim damu Bl i okolina po mogucnosti da se ne oglasava po stranicama..urednu i diskretnu.Kes u ruke. Takodje placam i preporuku. Broj za razmjenu nemam

Nela je sa smokve kao i Alma, u paru su, swing kombinacija ali naravno pocastim.
Ne dijeli ovdje niko javno br. jer oni to ne žele. Napisao sam recenziju cisto ako neko bude u kontaktu sa njima, na kafi, picu i sl. Normalni, sasvim ok. Znaci, bracni parovi.
Lafe ako vec ne das broj(krijes ga kao da ti je sestrin) nemoj onda ni pisati nista.lp

Lafe, nisam ja makro da dijelim brojeve.
Napisao sam recenziju na temi "iskustva i recenzije".
A sve brojeve navedenih dama imas vec na lokalnim stranicama, smokva. com, pik. ba i City of love.I ja sam sve sam pronašao. Samo lagani i, no stres. 😜

Lafe, nisam ja makro da dijelim brojeve.
Napisao sam recenziju na temi "iskustva i recenzije".
A sve brojeve navedenih dama imas vec na lokalnim stranicama, smokva. com, pik. ba i City of love.I ja sam sve sam pronašao. Samo lagani i, no stres. 😜
Sto se tice smokve,nemoguca misija da se registrujem,stalno mejl nije ispravno napisan izbacuje... moze pomoc

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh