BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dosad mi je 50ak ljudi tražilo broj od Belme,i izgleda da su je svi zvali isti dan pa je počela odbijati ljude.
Stvarno vas ne razumijem, žena nema call centar da može toliko smarača podnijeti. Zar nije lakše proci autom i pitati je uzivo?

Dosad mi je 50ak ljudi tražilo broj od Belme,i izgleda da su je svi zvali isti dan pa je počela odbijati ljude.
Stvarno vas ne razumijem, žena nema call centar da može toliko smarača podnijeti. Zar nije lakše proci autom i pitati je uzivo?
Ajde klošaru kome si dao broj..zaprdila ti Belma ološ kao što si i ti

Neko je jedne prilike napisao da je skroz okej, dobra usluga. Crazy Drive Club agencija je inače korektna kako sam čuo.

Ja taman ušao na forum da pitam jel bio neko da znam isplati li se, kad eto tvog pitanja. Pa, jel bio neko kod Grace u Banjaluci?

Znači recenzija totalno realna, cura uživo mnogo ljepša nego na slikama, koža meka kao svila, čista, uredna, samo miris te naloži. Pravi gfe, oral bez, guta do kraja, sex sa, ali je baš uska. Jedna od boljih od cdc agencije, engleski tanak, ali dovoljno da se sporazumimo. Do sutra je u bl.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh