Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne je*bem ja vas, već ne želim da posmatrate svaku djevojku ili ženu kao prostitutku.Stari idi opali nesto. Nemoj jebavat nas po forumu![]()
Ponasa kao da on zastupa(pravno)sve sexualne radnice u bih.Stari idi opali nesto. Nemoj jebavat nas po forumu![]()
Naporan si i niko ne trazi nikakva objasnjenja od tebe pozNe je*bem ja vas, već ne želim da posmatrate svaku djevojku ili ženu kao prostitutku.![]()
Moze li kontaktbrojPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Evo probaj ovu pa javi…Moze li kontakt broj od zena sa područja tesanj Doboj Teslic
Haman babo i majka otišli u banju...Koga bi ljudi mogao u kuću dovesti? Imam je danima za sebe
Radije nikoga. Ili hotel ili kod nje. Znam lika kome su provalili u kucu i odnijeli svu tehniku (i zamrzivač) jer se pokačio sa jednom. A ona otišla u Italiju raditi, nikad je poslije nije našao.Koga bi ljudi mogao u kuću dovesti? Imam je danima za sebe
Moze brojMoze li kontaktbroj
Moze broj u ppMoze li kontaktbroj
Ima li tko kontakt broj koje iz Trebinja. Posalji i pp
00387644235037Moze neki broj u Sa da je cura ok
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |