Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebinje i Banja Luka ako koga zanima
Banja LukaTrebinje i Banja Luka ako koga zanima
Ajd ne lazi kakvih 150eura da ti bi takve picke jebete smrdulje150 eura pola sata trazi. Debela, crna, ne vrijedi ni 30 km za pola sata
Prvo sat je 150km a ne pola 150eura seljacino dodjete u stan klima cisto uredno jebete ako ste uopste bili i onda vam ne pase za vas je sicki za takve smrde al nema ni tog150 eura pola sata trazi. Debela, crna, ne vrijedi ni 30 km za pola sata
Nije tačno. 150 eura pola sata traži. Možda si ta? Pišem ono što mi je ona napisalaPrvo sat je 150km a ne pola 150eura seljacino dodjete u stan klima cisto uredno jebete ako ste uopste bili i onda vam ne pase za vas je sicki za takve smrde al nema ni tog
Gdje ti je prepiskaNije tačno. 150 eura pola sata traži. Možda si ta? Pišem ono što mi je ona napisala
U kom si gradu?Gdje ti je prepiska
TzU kom si gradu?
Ja sam pisao, ali ne stizem otici. 150 KM sat. 2 zavrsnice...Prvo sat je 150km a ne pola 150eura seljacino dodjete u stan klima cisto uredno jebete ako ste uopste bili i onda vam ne pase za vas je sicki za takve smrde al nema ni tog
Sta znaci StanijaStanija
Dodji privatno?Da li neko ima iskustva sa djevojkama sa EGE, npr HELENA, AGENCY CRAZY DRIVE CLUB, primjetio sam da je jedan broj tel za vise djevojaka, pisao sam i dobio adresu i termin u BL
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|