BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav svima. Kao što možete da vidite, ovdje sam novoregistrovani član, ali pratim ovaj sajt već duže vrijeme. Aktivan sam od 2018. i mogu to da dokažem da li recenzijama, iskustvima ili kako bilo. Interesuje me nešto sa područja Banjaluke, a da je diskretno i ne traži starije ( mlađi sam momak ). Nudim nagradu, nije problem, zato što za uzvrat nemam ni jedan broj a koji nije na oglasima. Strašno sam iskreno zagorio, ako je ko voljan pomoći, unaprijed hvala. Ako mogu da pomognem nekom i sa recenzijama ovdje, uvijek!
 
Ima li netko broj od ene iz Mostara, ili neke druge a da nije ona stara crna i lidija.. cak ni cijena nije toliko bitna ako je cura dobra. Ako netko ima i zeli podjeliti broj moze i u pp, ako sve dobro prodje mogu i pocastiti
 
Eee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
Može li brojevi
 
Vece svima,ubrzo idem za krajnu pa ako neko zna neku provjerenu u tom dijelu(Bihac,Krupa)nek javi u pp.Zauzvrat nudim par brojeva iz Sarajeva.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh