BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sex sa strane-kurvaluk-švaleraj kako god ga nazvali uvijek je bio luksuz, nije ga mogao svako sebi priuštiti i uvijek se skupo plaćao, da li novcem, skupim poklonima ili nečim trećim što ima zavidnu materijalnu vrijednost.
Ne možemo svi g*ziti sa strane mladu, lijepu i zgodnu piletinu jer to treba financirati a pored toga da ostali segmenti života to ne osjete kao ugrozu.

Manja cijena i mogle bi imati desetine normalnih mušterija ?
Koja će djevojka/žena danas izdržati da je jaše desetine i desetine mušterija ? Nijedna...ugroženo joj je na prvom mjestu zdravlje pa onda sve ostalo poslije zdravlja...
Baš naprotiv, sa niskom i jeftinom cijenom dozvoljavaš da svaka šuša i budala stavi sitniša u džep i ode djevojci na sex koji se može završiti na svakojake načine u negativnom smislu.

Lično poznajem par mladih cura koje pružaju extra uslugu ali za zavidan novčani iznos kojeg ne možemo sebi svi priuštiti, same kažu, bolje i jednom mjesečno, kvalitetno, fino uz obostrano zadovoljstvo nego vucarati se sa svakim preko oglasa za neki sitni novac i da kasnije ispiraju usta i forume kakva je ovakva ili onakva.

Imate još bolju opciju, otiđite u Rumuniju, kupite sebi mladu ženu za 2000 eura, privedite je i oženite i riješili ste svoj sexualni život. (Oni koji nemaju 2000 ojra šta da kažem...pravac banka... i kredit :D)

Mein damen und hern...ugodan vikend Vam želim...
Ah svaka cast! 🤣 a vi hocete jeftinije ccc
 
Ti dodji kod mene ja sam prirodna hahahahah
Znaš šta je fazon, bez obzira i što bi ja platio ako te ne bi osvajao i ako ne bi flertovali meni to ništa...a nemam pare da te platim na čitav dan ili vikend... :) tako da ja više posmatram kako ide kurvaluk nego što je to za mene...mene žene odbijaju a ja uporan da volim žensko tjelo i da ga premećem sa strane na stranu hahahah volim da je dovodim do ludila a većina se plaši toga ... valjda ovo brzo vrijeme, brze pare za brzi sex ;) jesu zategnuto prirodne ili ;)
 
Ipak je razlika u cijeni, a i svakako ko god je dosao kod mene svidjela sam mu se , ne mozes tako pisati ako nisi bio hahahaha

@Crnka imaš odličnu marketing službu, postala si ponovno glavna tema foruma, sve gaže opet idu isključivo i samo preko tebe :)
Diži cijene usluga što prije, tako lijepa i elegantna ne treba da budeš dostupna svakom šišu i golišu :)

Vidim da se pojedinci sada hvale kako su bili i kod tebe i tvoje prijateljice, to otkrivaju tek kada si ti sama objavila javno na forumu da si dostupna zajedno sa svojom prijateljicom, do tada su šutili kao zaliveni, čuvali te i skrivali samo za sebe...za ženidbe haman :)

Ali eto, ima pravde i dragoga Boga pa se sve sazna kad tad... ;)
 
Ne budi naporan i dosadan kao proljev, čovjek ti je lijepo maternjim jezikom napisao da prelistaš zanjih par stranica i da ćeš naći njenu objavu sa brojevima.
Eno ti objava na 405. stranici.
Jel moguće da ste toliki uhljupi da vam je teško i mrsko dva klika učiniti ?
Ako se neko dodatno potrudi i ode na njen profil, pronaće i drugi broj od kojeginice. Meni iskreno ne trebaju ti kontakti jer ne živim blizu njih. Kome je mrsko klikati neka samo piše "daj broj"!
 
Vidim rasprava kako svakakve spodobe u nas traze preko 100 maraka, moze im se jer nema konkurencije, da je u Mostaru recimo jedno 20 kurvica mladih spala bi i cijena.
Lidija jedino da dobro izgleda, dobro liže šupak, svrsavanje u žvalje (kako ona kaže) itd
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh