Moze broj u pp?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj u pp?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Jel se ta Marina oglasava negdje ili?Pozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
Sa kosevskkog da precizno kazem. Moze i u pp da nikog javno ne blatimoSta je po srijedi u vezi Amele drustvo? Losa higijena i usluga, ili samo los izgled?
Ako imas neki kotnakt posalji u ppNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Moze kontakt molim lijepoNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Moze broj?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Daš mi broj od te Marine u pp?Pozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
Moze li broj telefona od te dvije. LpPozdrav kurvari, pišite u pp brojeve i iskustva sa Banjalučkim kurvama ..Do sad sam samo bio sa Milom Prerad i Marinom crnkom sa Hiseta (ima tetovažu ispod sisa) , ali dajte da vidim šta sve ima jer ove su dosadile već...
066784513Evo jedna Ciganka iz Gradiške
Almasa Seferović
Jebe se za 20 KM
Usta, pička, dupe!
Većinom je jebu kamiondžije u proputovanju dok čekaju na granici!
Moze li brojNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Može broj?Moze li broj
Moze broj?Može broj?
066784513
Evo joj cvaja samo da je ne guzimEvo jedna Ciganka iz Gradiške
Almasa Seferović
Jebe se za 20 KM
Usta, pička, dupe!
Većinom je jebu kamiondžije u proputovanju dok čekaju na granici!
Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|