Ovdje je pola luđaka izgleda ..kakve sve info javno dijele uzasssTi prozivas imenom i prezimenom zenu koja kako kazes je profesorica...pitas jel zena cura stavec kurva... jes ti normalan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje je pola luđaka izgleda ..kakve sve info javno dijele uzasssTi prozivas imenom i prezimenom zenu koja kako kazes je profesorica...pitas jel zena cura stavec kurva... jes ti normalan?
Erko sad neka zamisli da znam njegovo.ime i.prezime...i pitam..."Kacemi opet pusiti?" I to mu vide kolege s posla...ili drustvo...Ovdje je pola luđaka izgleda ..kakve sve info javno dijele uzasss
Ja kako vidim ovdje na forumu da si ti najveći pametnjaković od svoh, a vala i svakom loncu poklopac, opusti se i uživaj.Učlanjeni ste juče, al' sa pravom zaslužujete glavnu nagradu u disciplini "odliva mozaka"!
mi cemo dati 300 za Negru ali da dode kod nas moze li neko to sreditiAko je digla cijenu kako neko rece na 250 dzaba vam je
Vidim brate da si nepismen ali opet kontam nisi valjda toliko da ne znaš dogovoriti susret sa curom?mi cemo dati 300 za Negru ali da dode kod nas moze li neko to srediti
...i.platiti.Hahaha moraš ti sjesti u auto i otici po Negru i dovesti mu je na vrata da on jebe. Posto on izgleda ne zna uzeti telefon, nazvati i pitati.
Ama' s najboljom namjerom se svakome obraćam. Ali lik traži broj, a broj mu na izvolte. Link ga direktno vodi na oglas, i još oni najjači likovi što što traže broj od onih što isto traže broj...Ja kako vidim ovdje na forumu da si ti najveći pametnjaković od svoh, a vala i svakom loncu poklopac, opusti se i uživaj.
Zena fura svoj fazon, objavljuje fotografije voli to, ima dosta pratilaca I ZA OVE MAJMUNE OVDJE JE ODMAH KURVA, stvarno nemam rijeciTi prozivas imenom i prezimenom zenu koja kako kazes je profesorica...pitas jel zena cura stavec kurva... jes ti normalan?
Bas tako, zato sam i ostavio link… ocigledno je tesko uci i pogledatiAma' s najboljom namjerom se svakome obraćam. Ali lik traži broj, a broj mu na izvolte. Link ga direktno vodi na oglas, i još oni najjači likovi što što traže broj od onih što isto traže broj...
Kakva je razlika izmedju zene koja se tuca za lovu i muskarca koji to radi za lovu.Po meni nikakva.Ne govori nikom da je kurva jer si i sam kurva.Zena fura svoj fazon, objavljuje fotografije voli to, ima dosta pratilaca I ZA OVE MAJMUNE OVDJE JE ODMAH KURVA, stvarno nemam rijeci
Kakve legendo informacije, nije prostitutka zenaNeko vise informacija?
Ova Mia Domino na cityloveKakve legendo informacije, nije prostitutka zena
E izvini tek mi IZBACI da se dalje pisao, izvini molim teOva Mia Domino na citylove
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|