Obzirom da su bezveze obadvije kako kazes vjerovatno si bio kod obadvije. Ja sam bio kod ove ruskinje u zagrebackoj onako prosjecna teta nekih 50-55god. Jeli ta druga imalo bolja koliko ima god?Ma bezveze su obadvije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da su bezveze obadvije kako kazes vjerovatno si bio kod obadvije. Ja sam bio kod ove ruskinje u zagrebackoj onako prosjecna teta nekih 50-55god. Jeli ta druga imalo bolja koliko ima god?Ma bezveze su obadvije
Sve istoObzirom da su bezveze obadvije kako kazes vjerovatno si bio kod obadvije. Ja sam bio kod ove ruskinje u zagrebackoj onako prosjecna teta nekih 50-55god. Jeli ta druga imalo bolja koliko ima god?
Sve isto
Sve isto
A jel imas ikakav kontakt od neke u mostaru da nije od ovih sa forumaSve isto
Nemam i ja trazimA jel imas ikakav kontakt od neke u mostaru da nije od ovih sa foruma
Ako mislis u kojem gradu u Banja Luci jeGdje se oglasava ta Natasa?
Puši sa ili bez kondoma? Svrsavanje u kondom? Znači drugu zaobići,valjda ne liče pa da ih zamjenim hahaTa mala 22 god je odlicna, dobro pusi haos. Drugarica fuj, hors teski
Slazem se. Dobra riba, kome ne smeta sto malo punija.Pozdrav
Evo da i ja podjelim moje iskustvo
Bio sam u Bl sa Natasom
evo br :+38765373246
moja preporuka,jest malo punija al ima dobru sisu,i pusi bez kondoma
Jel nekko provao sa inst Janu trazi pola x bon i druga pola kad se dodje uČitam ove komentare jel moguce da ima jos ovih da nekazem( koga)da ih nevrjeđam na spomen x bon. Pa šta više nije jasno ma svakome bi zabranio pristup ovom portalu ko ga jos jednom spomene.HALO IDIOTI DOSTA VIŠEJel nekko provao sa inst Janu trazi pola x bon i druga pola kad se dodje u Mostaru
Koliko punija. Meni poslala sliku, ne cini se da je punija, i predstavila se kao Amela.Slazem se. Dobra riba, kome ne smeta sto malo punija.
Alo' raja! Prije mjesec dana ste baš na ovon forumu curi pakao od života napravili. Par dana nije imala mira od klinaca, blokirala je i Instagram zbog vas. Nemožete tako javno davati brojeve!Pozdrav
Bio sam u Bl sa Natasom
Koliko para?Pozdrav
Bio sam u Bl sa Natasom
Moj ti je savjet da napustis ovaj forumAlo' raja! Prije mjesec dana ste baš na ovon forumu curi pakao od života napravili. Par dana nije imala mira od klinaca, blokirala je i Instagram zbog vas. Nemožete tako javno davati brojeve!
Problem je u tome što si objavio lični podatak a ne link gdje se oglas te neke dame može pročitati!Moj ti je savjet da napustis ovaj forum
Nez u cemu je problem
Nisam za djevojku nista lose reko, ovaj forum i jeste za to da se dijele brojevi i iskustva
Koliko djevojki javno postave svoj oglas negdje na nekoj stranici i nisam ja kriv sto je djeca spopadaju.
Nisam mislio na nju konkretnoProblem je u tome što si objavio lični podatak a ne link gdje se oglas te neke dame može
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|