Nije prevara 100%Na ljubavnom oglasniku m.simovic582 kolega mi kaze da je prevara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije prevara 100%Na ljubavnom oglasniku m.simovic582 kolega mi kaze da je prevara.
Puno je 200, pa radije otici u Villach u kk saunu, 80 eura ulaz i imas neograniceno da jedes i pijes, doduse samo 2 zestoka su besplatna, voda i svi sokovi neograniceno, bazeni i sve saune besplatno, ima ih 100 gole setaju i samo biras, sve ljepsa do ljepse, one su 70 eura, moze se i spavati tu soba 65 eura, drustvo se skupi podjeli trosove goriva i za iste pare nesto nezaboravno dozivis.Sari bi dao 200
Sada sam ga zvao, kaze lose do bola, mozda je mislio na to, nije ni bitnoNije prevara 100%
Villach Austria ? daj detalje u ppPuno je 200, pa radije otici u Villach u kk saunu, 80 eura ulaz i imas neograniceno da jedes i pijes, doduse samo 2 zestoka su besplatna, voda i svi sokovi neograniceno, bazeni i sve saune besplatno, ima ih 100 gole setaju i samo biras, sve ljepsa do ljepse, one su 70 eura, moze se i spavati tu soba 65 eura, drustvo se skupi podjeli trosove goriva i za iste pare nesto nezaboravno dozivis.
Ukucak kk sauna Vilach, sve imas mislim i na hrvatskom i slike djevojaka, ja sam 4 puta bio, znaci na ulazu 80 meura i skines se i samo u ogrtacu budes, hrana perfektna, mozes ostati cijeli dan, znaci rucak i vecera, kolaca, voca, vocnih sokova, sva alkoholna pica ostalo se placa. Ne moze se castiti djevojke, imas nekoliko sauna, bazen, masaze se placaju, djakuzi, bolje radni dan manje nguzve i bude oko 60 do 70 djevojaka, jarane oci ti stanu od ljepote, ne mozes u njih gledati. Veoma su ljubazne jer one tu rade za sebe, unajme sobu pa izvoli, koliko zaradis tvoje je kad se odbiju troskovi, otimaju se za klijente.Villach Austria ? daj detalje u pp
jebiga na ovaj tvoj upit se nemoze nac, daj direkt link sajtaUkucak kk sauna Vilach, sve imas mislim i na hrvatskom i slike djevojaka, ja sam 4 puta bio, znaci na ulazu 80 meura i skines se i samo u ogrtacu budes, hrana perfektna, mozes ostati cijeli dan, znaci rucak i vecera, kolaca, voca, vocnih sokova, sva alkoholna pica ostalo se placa. Ne moze se castiti djevojke, imas nekoliko sauna, bazen, masaze se placaju, djakuzi, bolje radni dan manje nguzve i bude oko 60 do 70 djevojaka, jarane oci ti stanu od ljepote, ne mozes u njih gledati. Veoma su ljubazne jer one tu rade za sebe, unajme sobu pa izvoli, koliko zaradis tvoje je kad se odbiju troskovi, otimaju se za klijente.
Spremam se ovih dana otici jer ovo sto se nudi ovdje je bljak, poslije te kk saune tek vidis koliko su ove nase se umislile i kakve su uopste a hoce tolike pare.
Znaci ukuca kk sauna Villach
Mozes li naciWELLCUM to ukucaj evo sad sam i ja, ima i na hrvatskom, procitaj i recenzije sta kazu ko je bio
NašooooMozes li naci
To sve sto vidis nije nista kakav je osjecaj kad si tamo. Jarane kao da si na nekoj drugoj planeti, neopisivo....Našoooo
Gdje radi, pozz.Debela Jelena konobarica
meni napisala 500 km200e sat
Ovo je odlično,ima ženski kakve srce pozelijebiga na ovaj tvoj upit se nemoze nac, daj direkt link sajta
Rekla kazala im prica, cuju negdje pa prenesu iskustva nekih ljudi, onda dodje neko ovako kao ti sa argumentom i popisa se po njima, cast izuzecima ali oni se rijetko javljaju.I da, još moraš biti pelcovan i test uraditi. Plati šta imaš ovdje i ćuti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|