Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu su većinom pederi kriju se iza lažni profilaKako se uclaniti za taj klub odraslih,jel se nesto placa?
Poz dali moze ime cure ili broj kako da stupim u kontakt. HvalaKad ti da br ima slika na wa
Radi svoj posao profesionalno.
Mlada cura 28 god
Ako imas broj javi viber da sliku posaljeDno, dna! Ne vrijedi ona više pomena. Diže sebi cijenu a godine je već gaze. Nije nikako korektna, a poznata je po džeparenju sitnica koje pronađe oko sebe u vozilu. Jedino ko ima zatamljena stakla pa sebi može priuštiti luksuz da ne žuri sa poslom negdje na proširenju, ostalo je sve na brzinu. A uglavnom stopira samo bolja auta ako je vozač sam. Preporuka za nju, jedino ako nema baš ništa. Ali opet preskupo za ono šta nudi...
poslao sam ti broj dali moze slika sad hvala pozzAko imas broj javi viber da sliku posalje
Može brAko imas broj javi viber da sliku posalje
To je ista ima 2 brojaJeli to nova u Tesnju bio je drugi broj 062 659637 , ili je ista broj promjenila
Javlja se na poziv ,malo arogantna preko tel al uzivo druga prica.Ako odma ne reknes sta hoces odma bloka brojKako se javlja, poziv, sms, viber?
Mozel i meni brMože br
Bio sam, za koliko trazi para , tanko..........To je ista ima 2 broja
Sarajevo, prekjuce bilaNema Amele na cityoflove. Bar nije u BL.
Oboje, nema vise slika na City, trazila 200 eura sat , luda..Jel Amela debela...ili je samo napumpana silikonom
Pardon , nije ona luda, MI SMO .....Oboje, nema vise slika na City, trazila 200 eura sat , luda..
Meni napisala 100e/sat. Mozda to nije ista osoba ova je iz BL sa klub za odrasle.Oboje, nema vise slika na City, trazila 200 eura sat , luda..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|