Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi družePisao sam vam vec o toj crvenoj sa pd petlje,znam kada tacno bude na stanici ona je iz Cirkin polja ulaz u Pd, a ova Suza ona je prema Novom Gradu kod bivseg Tropika u Brezicanima stoji,al dobro je rekao gore neko donji deo prostitucije bas one ulicne,ako koga zanima u pvt cu mu objasniti gde stoje i kada,vozim taj dio puta
Ima budala sto ce datiHahaha nestadoše ove strankinje sa EGE što su se oglašavale u BL....Čuj 500 KM sat vremena...pa nisi Irina Šajk jbt
Javi i meniPisao sam vam vec o toj crvenoj sa pd petlje,znam kada tacno bude na stanici ona je iz Cirkin polja ulaz u Pd, a ova Suza ona je prema Novom Gradu kod bivseg Tropika u Brezicanima stoji,al dobro je rekao gore neko donji deo prostitucije bas one ulicne,ako koga zanima u pvt cu mu objasniti gde stoje i kada,vozim taj dio puta
Gdje tacno stoje i u koje vrijeme,ako moze odgovor?Pisao sam vam vec o toj crvenoj sa pd petlje,znam kada tacno bude na stanici ona je iz Cirkin polja ulaz u Pd, a ova Suza ona je prema Novom Gradu kod bivseg Tropika u Brezicanima stoji,al dobro je rekao gore neko donji deo prostitucije bas one ulicne,ako koga zanima u pvt cu mu objasniti gde stoje i kada,vozim taj dio puta
Stoji ova prema Novom u Brezicanima stanica kod bivseg tropika,ujutro od devet do negde dvanaest skoro svaki dan,a ova crvena stoji ponedeljak,utoras,srijeda od devet do pola deset izadje odprilike ide za Bl.Vikendom ova crvena ide prema Novom gradu oko jedanaest izlazi...Al ponovo bam ponavljam one bas ulicne,bas,bas...Gdje tacno stoje i u koje vrijeme,ako moze odgovor?
slike jesu, čuva lice, a tijelo jeste slikano.jesu li slike njene na tom profilu, ako jesu, idem sigurno
na instagramu ima nekoliko profila sanja gracanin, koji je tacnoNe treba ti broj pisi na facebook ili instagram svugdje odgovori i dogovor je brz i lak (ako imas para naravno).
Koliko traži sa sex, pozz
Odakle je?Koliko traži sa sex, pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|