Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda predobro na slikama...isplatilo bi se otici do bl zbog nje...ako je sve istinaSiguran dolazak i diskrecija, sve uz dogovor. Djevojka plaća stan i ima troškova, realno je i da naplaćuje kako ona želi. Bolje i manje mušterija al' da se naplati pošteno. Ambijent i opuštanje bez stresa su pun pogodak kod dotične dame. Vodi malo agresivnu kampanju na dosta oglasnih platformi što i nije dobro, al' to je njen izbor i rizik...
Napisala je da ne radi do 25.12Izgleda predobro na slikama...isplatilo bi se otici do bl zbog nje...ako je sve istina
pa isti ste vi i ti si poremecen.. jebac na baterijeLidija mi je susjeda, vidjam je skoro svaki dan, zgodna al poremecena.
u mostaru mos jedino jebat marka.Mogu li dobiti neke kontakte za Mostar u PP?
Ti picko ovdje na forumu lijecis frustracije, kladim se uzivo da si manji od makova zrnapa isti ste vi i ti si poremecen.. jebac na baterije
Za prjedor nema nista!Imal sta za bl prjedor ili doboj
Nema viber ...
Dobro brate Prijedor sta seres....Za prjedor nema nista!
Blokirana je grupa...Ima li neko normalan ako je još živa ona viber grupa sa me doda... Može se javiti u pp
Dok mazlumi nisu 1000x dnevno poceli zvati i ofirati, a marke u novcaniku...Ima li neko normalan ako je još živa ona viber grupa sa me doda... Može se javiti u pp
Kako znam nepouzdana je agencija.nikad se ne zna s njima.strawberry,vodka to dođe isto sami mijenjaju imena.Vidim u SA imaju ribe iz agencije Strawberry. Ima li ko iskustva sa njima, jesu li to te sa slika ili poture neke niđe veze?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|