Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ta agencija većinom profi odrađuje, ali je ona priča gdje stave 30 profila na ege ali je jedna djevojka, sad ne znam da li to rade da zaštite privatnost ili da ima što više udara na broj pa da onda neko ko je napaljen ipak ode i za tu djevojku.Pogledajte prilog 5381
Ako ista ,barem su kulturni
Imao sam osjecaj da se o tome radi nakon pogleda na sliku djevjke koja je apsolutno drugi svijet za onu cija je slika ispod broja ,sve u svemu vjervoatno i jeste ova u Tuzli sada pa ce neko vjerovatno bas napaljen i oticiDa, ta agencija većinom profi odrađuje, ali je ona priča gdje stave 30 profila na ege ali je jedna djevojka, sad ne znam da li to rade da zaštite privatnost ili da ima što više udara na broj pa da onda neko ko je napaljen ipak ode i za tu djevojkImao s
Brate mili, bukvalno na prethodnoj stranici isto pitanje i opet ćeš dobiti isti odgovor, traži xbon, dakle ne postoji ženska. Ako ti kaže da ne traži, otiđi pa nama svima debilima javi iskustvo.Jel ko bio s ovom,kaze da je iz Zenice
xbon provjereno.. neznm cemu postavljate vec opisane prevare i navlakuse
kako za koga, za nekog je iz tuzle za nekog iz zenice, sve u svemu majmuncic stoji iza togaJel ko bio s ovom,kaze da je iz Zenice
Ne pišite mu na instagram ništa,to je prevarant iz Bugojna koji vam traži xbonove,laž i prevara!!!!Ajde ko ima instagram neka mi se javi
Sitna usluga mogu i platit
leno.ratic12
Pozz momci..nisam ulazio na forum par mjeseci..
Bila je ona dobra Ana s Mejtasa kod KSC u onom suterenu...imala tetovazu na ledjima..nije losa ima 31/32 godine..
Ona debeljuca Romkinja kod Vile parka..bezze vala..
Bila je jedna predstavila se kao Sejla..plavka u 30tim..izgleda mrsava..konto biti ce mi bezze...haos zenska..fantastican seks..u onoj zgradi sto gleda na pomocni Zeljov i Dvoranu...
Kakve su ti klinke s Chwile_Bosmala?
Goca ne radi vise ,Goca Jel neko bio kod nje..
I ja planiram ali evo ne javlja se danas, mislim da je ok, koliko traži ona?Zanima me da li se isplati otici kod ove Crnke vidim fale je mnogi na forumu al da li vrijedi paraa koje traži iskreno, ako moze ko ima iskustva sa njom naravno,planiram da odem kod nje za par dana pa da samo provjerim informativno.Da li je čista,uredna...itd??
Mene zanima samo da li ima zarazu jel li čista i tako to a ostalo se moze nadoknaditI ja planiram ali evo ne javlja se danas, mislim da je ok, koliko traži ona?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|